Με το ίδιο πρόσωπο και στην επανέναρξη!

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 10:25 μμ
Με το ίδιο πρόσωπο και στην επανέναρξη!
Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος θα επιδιώξει η ΑΕΚ με την επανέναρξη του μαραθωνίου.

Η διακοπή μετά την 6η αγωνιστική λόγω των αγώνων του Nations League δεν ήταν και τόσο καλοδεχούμενη στην ΑΕΚ, καθότι η ομάδα έδειξε στα δύο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια της (και στον αγώνα κυπέλλου με τον Ακρίτα Χλώρακας) ότι ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ειδικά το διπλό μέσα στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ προσέδωσε νέα δυναμική στους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι πλέον καλούνται να φανούν συνεπείς και να δώσουν συνέχεια, τόσο στην καλή αγωνιστική τους εικόνα, όσο και στα θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, παίκτες - κλειδιά, όπως οι Πονς, Αϊτόρ και Ροντέν έδειξαν ότι αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό, γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να σταθεροποιηθούν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ θα έχει μεγαλύτερη αξία εάν η ΑΕΚ καταφέρει να κερδίσει και την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή στην «Αρένα». Θυμίζουμε ότι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων, τον περασμένο Μάιο, πάλι στην «Αρένα», η ισοπαλία που «τσίμπησε» η Ανόρθωση στο τέλος του αγώνα αποδείχθηκε… καταδικαστική για την ΑΕΚ στην κούρσα για κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Δεν εμπνέουν ανησυχία

Τρεις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία κι εκτιμάται ότι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Γιώργο Ναούμ, Μάρκους Ρόντεν και Άνχελ Γκαρσία. Ο 23χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο και πιστεύεται ότι αυτή την εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Όσον αφορά τον 33χρονο Σουηδό χαφ, αποκόμισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι από τις αρχές αυτής της εβδομάδας θα ενταχθεί κι αυτός στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Ισπανό αριστερό μπακ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση θα απουσιάσει ο Καμπρέρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Αντζιέλσκι και Σολ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τα δύσκολα την κατάλληλη στιγμή

Τα δύσκολα την κατάλληλη στιγμή

Τα δύσκολα την κατάλληλη στιγμή

Έτσι διαμορφώθηκε πλέον η βαθμολογία

Έτσι διαμορφώθηκε πλέον η βαθμολογία

Έτσι διαμορφώθηκε πλέον η βαθμολογία

Να κάνει το τέλειο ματς!

Να κάνει το τέλειο ματς!

Να κάνει το τέλειο ματς!

Το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας

Το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας

Το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής μας