Χρύσης: «Αν δεν αλλάξει η κατάσταση θα παραιτηθώ»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.12.2020
Χρύσης: «Αν δεν αλλάξει η κατάσταση θα παραιτηθώ»

Έτοιμος να παραιτηθεί αν δεν αλλάξουν κάποιες συνθήκες παρουσιάστηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) επί του ΑΠΟΕΛ.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Αντιλαμβανόμενοι το τι πέρασε το ΑΠΟΕΛ, σίγουρα ήταν με ομάδα ανάγκης, όμως απέναντι μας ήταν το ΑΠΟΕΛ. Οι πάικτες μου έδειξαν πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε άγχος, δεχθήκαμε κάποια πίεση όμως δεν δεχτήκαμε μεγάλη ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι το ΑΠΟΕΛ θα βρει τον δρόμο του.


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ρόστερ της ομάδας μου. Κάνουμε πελώρια προσπάθεια. Οι παίκτες μου τα Χριστούγεννα ήταν στο γήπεδο. Νιώθω περήφανος που δουλεύω μαζί τους.


Όμως θέλω να πω κάτι. Είμαι υποχρεωμένος να συζητήσω κάτι με τον πρόεδρο. Δεν είναι θέμα οικονομικό αν πληρώνονται οι παίκτες ή όχι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο κι αν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα θα δώσω την παραίτηση μου.


Αυτοί οι παίκτες δεν δικαιούνται να μην έχουν συνθήκες ποδοσφαιρικές. Να μην έχουμε γήπεδο πρώτης κατηγορίας και να προπονούμαστε σε γήπεδα αγροτικού. Απευθύνομαι σε όλους τους φορείς: Φτάνει υποσχέσεις. Έχουμε κουραστεί να περιμένουμε μέχρι τα μεσάνυχτα να μάθουμε αν θα προπονηθούμε και πού. Δεν αξίζουν αυτή την αντιμετώπιση οι παίκτες μου. Είμαι ο άνθρωπος που υπόσχεται ότι θα αλλάξει πολλά. Αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας