Φιλική ήττα για τη Νέα Σαλαμίνα αν και «ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

Δημοσιεύθηκε 26.7.2024
Φιλική ήττα για τη Νέα Σαλαμίνα αν και «ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

Την ήττα γνώρισε η Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο φιλικό της στη Βουλγαρία όπου πραγματοποιεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Χάποελ Ραανάν.

Σύμφωνα με τις αναφορές από το γραφείο Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, το συγκρότημα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε πώς μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα το γραφείο Τύπου της ομάδας

- 3´ Εκτέλεση φάουλ του Νάρσινγκ απο αριστερά, κεφαλιά από τον Ντουρμισάι και απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

- 13’ Φάουλ από δεξιά για την ομάδα μας με τον Νάρσινγκ, ακολούθησε πολύ δυνατό σουτ την απομάκρυνση των αντιπάλων από τον Καρλίτος και δεύτερη απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

- 16’ Ατομική ενέργεια από τον Κατσιαρή, έκλεισε στο αριστερό του πόδι και με σουτ στο ύψος της περιοχής ανάγκασε σε ακόμα μια αποκρουση τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

- 19’ Φάουλ από δεξιά με Νάρσινγκ, κεφαλιά από τον Ντουρμισάι περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

- 22’ Συρτό σουτ εκτός περιοχής από τον αντίπαλο επιθετικό, σε ετοιμότητα ο Μελίσσας αποκρούει.

- 26´ Κατεβάζει και γυρίζει ο Ντουρμισάι προς την αντίπαλη εστία και με σουτ στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας αναγκάζει εκ νέου τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε νέα απόκρουση.

- 30’ Αλλαγή για την ομάδα μας, ο Καλανίδης παίρνει την θέση του Μελίσσα.

Τέλος ημιχρόνου, πολύ καλύτερη η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο, έλεγξε πολύ καλα το παιχνίδι και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Αλλαγές ημιχρόνου: Αζεβέδο, Λέσιακς, Μπεχαράνο, Παπαγεωργίου, Τζμπελλέ, Κουμπαρής, Μιχαήλ, Φράγκος, Μαυρουδής. Παραμένουν οι Προκοπίου και Καλανίδης.

- 52’ Πολύ καλό μακρινό σουτ από τον Μαυρουδή και ο τερματοφύλακας με απόκρουση στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

- 60’ Αλλαγές για την ομάδα μας. Ο Άντος παίρνει την θέση του Καλανίδη και ο Κοντόπουλος περνάει στην θέση του Προκοπίου.

- 63’ Πολύ καλη συνεργασία Τζμπελλέ - Παπαγεωργίου με τον δεύτερο να σουταρει αλλα να βρίσκει εμπόδιο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

- 68’ Ξανά συνεργασία Παπαγεωργίου - Τζμπελλέ, αλλά το γύρισμα του δεύτερου δεν βρήκε κάποιο ποδοσφαιριστή μας.

- 75’ Διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας με πολύ ωραία ενέργεια Τζεπελλέ από δεξιά, μοίρασε στον Μπεχαράνο που σούταρε και στην επιστροφή με κεφαλιά ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

- 78’ Δέχεται γκολ η ομάδα μας μετά από ολιγωρία στην άμυνα μας.

- 81’ Πολύ καλή επέμβαση του Άντος σε τετ α τετ.

- 89’ Κόρνερ από αριστερά με τον Μπεχαράνο να βρίσκει τον Αζεβέδο όμως η κεφαλιά του πέρασε έξω.

Τέλος αγώνα, η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Βόλεϊ: Πρεμιέρα με ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

Βόλεϊ: Πρεμιέρα με ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

Βόλεϊ: Πρεμιέρα με ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο