Oι υποχρεώσεις της Εθνικής τον Ιούνιο - Μετά τον τελικό η κλήση

Δημοσιεύθηκε 12.5.2023
Oι υποχρεώσεις της Εθνικής τον Ιούνιο - Μετά τον τελικό η κλήση

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών περιλαμβάνει δύο επίσημους αγώνες τον Ιούνιο για τα προκριματικά του EURO 2024. Οι αγώνες είναι για την 3η και 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της διοργάνωσης.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Γεωργία στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα και την Τρίτη 20 Ιουνίου θα παίξει εκτός έδρας με τη Νορβηγία. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 21:45.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου. Προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και στις 8 και 9 Ιουνίου και στη συνέχεια, από τις 12 Ιουνίου η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία με καθημερινές προπονήσεις.

Ο προπονητής της Εθνικής Τιμούρ Κετσπάγια θα ανακοινώσει την κλήση των ποδοσφαιριστών την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις