Διπλό, εννέα μήνες μετά!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της προετοιμάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της προετοιμάζεται η Νέα Σαλαμίνα, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής πάει στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσει την Ένωση. Οι ερυθρόλευκοι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της φετινής σεζόν που ήταν φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ή έστω βαθμολογικό κέρδος. Είχαν χάσει με το ίδιο σκορ (2-0) στη 2η αγωνιστική στο ΓΣΠ από την Ομόνοια και στην 4η στο Δασάκι από τον Εθνικό. Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν θέλουν να τριτώσει το κακό, σταματώντας αυτό το αρνητικό σερί και παίρνοντας το πρώτο διπλό στην τρέχουσα περίοδο στο Παραλίμνι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη πανηγύρισε νίκη μακριά από την έδρα του ήταν πριν από εννέα μήνες, όταν είχε κερδίσει στις 12 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, την Πάφος FC με 3-1. Έκτοτε, σε 11 αγώνες (10 πρωταθλήματος και έναν κυπέλλου), συμπεριλαμβανομένων και των δύο φετινών, δεν κατάφερε να φύγει με τη χαρά της νίκης από εκτός έδρας παιχνίδι.
Φυσικά, στο διάστημα αυτό πήρε σημαντικά αποτελέσματα, καθώς έφερε ισοπαλίες με Ομόνοια, Απόλλωνα και ΑΕΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε και στο α’ γκρουπ, άρα είχε περισσότερα παιχνίδια με ομάδες των πάνω διαζωμάτων. Γενικά, μετά το τελευταίο διπλό, η Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε επτά ήττες και έμεινε τέσσερις φορές στην ισοπαλία.