Charity Idols: Η σεζόν κλείνει με 236 δημοπρατήσεις και 29.000 ευρώ σε φιλανθρωπίες

Δημοσιεύθηκε 9.6.2023
Charity Idols: Η σεζόν κλείνει με 236 δημοπρατήσεις και 29.000 ευρώ σε φιλανθρωπίες

Το βράδυ της Πέμπτης, 8 Ιουνίου 2023, το Charity Idols Κύπρου πραγματοποίησε εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν 2022 – 2023. Οι φιλανθρωπικές δημοπρασίες στην πλατφόρμα charityidols.com θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου και θα επαναρχίσουν με την έναρξη της επόμενης σεζόν. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους μέλη του φιλανθρωπικού σωματείου και εκπρόσωποι των χορηγών και των ομάδων σταθερών συνεργατών του Charity Idols.

Η κινητήριος δύναμη του Charity Idols για την εκπλήρωση των σκοπών του είναι ο συνεχής εφοδιασμός του με συλλεκτικά αντικείμενα για την επίτευξη της κύριας δράσης του που είναι οι φιλανθρωπικές διαδικτυακές δημοπρασίες. Σε αυτό το σημείο μπαίνουν στην εξίσωση πολλοί αθλητές και ομάδες που προσφέρουν συλλεκτικά αντικείμενα όπως και άλλοι υποστηρικτές και συνεργάτες δημοπρασιών.

Κατά τη φετινή σεζόν και μέχρι το τέλος αυτής, θα έχουν δημοπρατηθεί 236 αντικείμενα (50 περισσότερα από πέρυσι), ενώ μέχρι στιγμής συλλέχθηκε το ποσό των €29,000, το οποίο διατέθηκε για τη στήριξη μεμονωμένων συνανθρώπων μας που αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγείας αλλά και για τη στήριξη του Συνδέσμου Ατόμων με Αυτισμό, του Συνδέσμου Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, του Ερυθρού Σταυρού, του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου και του TELETHON, του Ronald McDonald House Charities Cyprus καθώς και του Hope For Children.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Charity Idols, Σταύρος Κούρρης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το ποσό των δημοπρασιών τη φετινή σεζόν, διατέθηκε στην ολότητά του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και αυτό διότι, χάρη στην υποστήριξη από τους χορηγούς του Σωματείου, τους οποίους θα αναφέρω ένα προς ένα εκφράζοντας τις τεράστιες ευχαριστίες εκ μέρους όλων μας, τα λειτουργικά έξοδα της ιστοσελίδας για τη διεξαγωγή των δημοπρασιών καλύφθηκαν εξ’ ολοκλήρου. Ευχαριστούμε, την Stoiximan, την Pizza Hut Κύπρου, τον ΣΠΟΡ FM 95 και την McDonald’s Κύπρου.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις ομάδες που αποτελούν τους σταθερούς μας αιμοδότες, προσφέροντας σε μόνιμη βάση αντικείμενα και είναι οι Άρης Λεμεσού, ΑΕΛ Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας, Ομόνοια Λευκωσίας, Ανόρθωση Αμμοχώστου, Ομόνοια 29ης Μαΐου όπως και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με παροχή αντικειμένων των Εθνικών μας ομάδων. Ευχαριστούμε θερμά και τον ΠΑ.Σ.Π. που πραγματικά από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια μας και στηρίζει κάθε μας βήμα, με πολυεπίπεδη προσφορά».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΙΝΤΕΟ: «Καθάρισε» το ντέρμπι ο Πίττας

ΒΙΝΤΕΟ: «Καθάρισε» το ντέρμπι ο Πίττας

ΒΙΝΤΕΟ: «Καθάρισε» το ντέρμπι ο Πίττας