Με σούπερ σταρ τον Κατσαντώνη η Καρμιώτισσα σόκαρε την Πάφο

Δημοσιεύθηκε 10.12.2023
Με σούπερ σταρ τον Κατσαντώνη η Καρμιώτισσα σόκαρε την Πάφο

Μετά που σταμάτησε τον Άρη – που είχε σερί τεσσάρων νικών - στην 11η αγωνιστική (τον κέρδισε με 4-1) η Καρμιώτισσα έβαλε τέρμα και στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων της Πάφου, κερδίζοντας με 2-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στην τρέχουσα σεζόν για την ομάδα των Πολεμιδιών που έφθασαν τους δέκα βαθμούς και ξέφυγαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς ισοσκέλισαν τον Οθέλλο που έχει εννέα.

Η Πάφος με την τρίτη της ήττα έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στην πρωτοπορία του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας εκεί μόνο του τον ΑΠΟΕΛ, στους 32 βαθμούς, με την ίδια να μένει στους 29 βαθμούς και πλέον θα κυνηγήσει να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική του γαλαζοκιτρίνους για να τους ξανά πιάσει βαθμολογικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την νικήτρια ο Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που βλέπει δίχτυα ο Κύπριος επιθετικός, που συνολικά έχει πετύχει πέντε τέρματα που αποτελεί ρεκόρ καριέρας σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Το πρώτο χτύπημα της Καρμιώτισσας ήρθε στο 33’ με τον Κατσαντώνη να υποδέχεται όμορφα τη μπάλα ανάμεσα στο κεντρικό δίδυμο της Πάφου (Ρους-Κβίντα) και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερα, στο 33’, ο Κύπριος επιθετικός ξανά χτύπησε όταν με πλασέ στην επαναφορά της μπάλας μετά την απόκρουση του Ίβουσιτς στο σουτ του Ρόσι, διπλασίασε τα δικά του τέρματα και της ομάδας του.

Η Πάφος, που είχε δοκάρι πριν από τα γκολ των τυπικά γηπεδούχων στο 10’ με τον Ζάιρο, δυσκολεύτηκε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο. Πέτυχε όμως να μειώσει σε χρόνο που ήταν αδύνατο να κυνηγήσει κάτι περισσότερο, αφού το γκολ από τον Τουμάσι ήρθε στο 90+4’, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

90+5' - ΓΚΟΛ. 2-1. Με τέρμα του Τουμάσι η Πάφος μειώνει

90+4' - Στα πάνω δίχτυα της εστίας η σέντρα σουτ του Δημητρίου

90+3' - Άστοχο το τελείωμα από τον Θεοδώρου

76' - Πολύ κακό το σουτ του Ταβάρες, πήγε πάνω από τα δοκάρια η μπάλα

Έναρξη δεύτερου δεκαλέπτου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

44' - Πλασέ του Βαλακάρι, κόβει ο Ανέστης

37' - Ο Ανέστης σε ετοιμότητα μάζεψε το πλασαριστό σουτ από τον Μπρούνο

33' - ΓΚΟΛ. 2-0. Ο Κατσαντώνης έδωσε στον Ρόσι, ο Ίβουσιτς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κατσαντώνης την έστειλε στα δίχτυα

19' - ΓΚΟΛ. 1-0. Ο Κατσαντώνης έφυγε ανάμεσα από το κεντρικό δίδυμο της Πάφου, Ρους και Κβίντα και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Πολεμιδιών

10' - ΔΟΚΑΡΙ. Ωραίο σουτ από τον Ζάιρο, εκτός περιοχής, το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε το γκολ

5' - Ψηλά πάνω από τα δοκάρια το σουτ από τον Μπρούνο

1' - Έναρξη του αγώνα

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστης, Νεοφύτου, Νιούπορτ, Τσουκαλάς, Κοβάσεβιτς, Σουκ, Γκραντινάρου, Ντούμπια (86' Ματθαίου), Κατσαντώνης (90+4' Αβραάμ), Φουρ (90+4' Μιχαήλ), Ρόσι (77' Θεοδώρου)

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Ικόκο (71' Δημητρίου), Κβίντα, Ρους (81' Νταλίνια), Μπότσκαϊ (71' Tαβάρες), Πελάτζιο (46'Αμπντουσαλάμοφ), Ναμ, Ντράγκομιρ, Mπρούνο (46' Τουμάσι), Βαλακάρι, Ζάιρο

ΣΚΟΡΕΡ: 19', 33' Κατσαντώνης / -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12' Ρόσι, 30' Τσουκαλάς, 57' Κοβάσεβιτς, 60' Φουρ, 90+3' Θεοδώρου / 49' Αμπντουσαλάμοφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριάκος Αθανασίου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Δημήτρης Σολωμού

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»