Καρσέδο: «Πάμε βήμα βήμα και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Δημοσιεύθηκε 25.11.2023
Καρσέδο: «Πάμε βήμα βήμα και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο βλέπει την Πάφος FC να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να σημειώνει νίκες αλλά αυτό δεν τον παρασύρει.

Στις τοποθετήσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο και το επιβλητικό 3-0, δεν παρασύρθηκε, στο ερώτημα αν η Πάφος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. «Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πάμε βήμα βήμα και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι» ενώ για τις επιλογές που έχει στο ρόστερ, απάντησε: «Είναι πολύ καλό για την ομάδα να έχει βάθος, υπάρχει ανταγωνισμός, είμαστε ευχαριστημένοι».

Όσο για την αναμέτρηση με τον Οθέλλο σχολίασε αρχικά: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι, πιέζοντας γιατί ξέραμε ότι ήταν σε καλή φόρμα ο Οθέλλος. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν με πέντε αμυντικούς στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να ήμασταν πιο κινητικοί και όταν πετύχαμε το πρώτο τέρμα έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας