Ο Οθέλλος δεν... λύγισε και συμβιβασμός στο Δασάκι

Δημοσιεύθηκε 2.9.2023
Ο Οθέλλος δεν... λύγισε και συμβιβασμός στο Δασάκι

Στάθηκε όρθιος ο Οθέλλος των δέκα παικτών από το 24΄ στο Δασάκι και η ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από τον Εθνικό Άχνας, τον αφήνει πολύ πιο ικανοποιημένο.

Ο Μάριος Ηλία πυροβόλησε και πάλι, έφθασε τα τέσσερα γκολ στο πρώταθλημα αλλά ο Εθνικός δεν πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη. Ούτε φυσικά ο Οθέλλος, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο βαθμούς.

Μόλις στο 27ο δευτερόλεπτο ο Μάριος Ηλία υποδέχθηκε την μπαλιά του Ντράζιτς και δεν αστόχησε με πλασέ, βάζοντας από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Λόπεθ. Ο Οθέλλος εκεί που πήγε να αντιδράσει, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ανάνγκ μετά από παρέμβαση του VAR (Μάριος Αντωνίου) αφού αρχικά είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Αλλά δεν τα έβαλε κάτω. Στο 64΄ ο Μαμαντού σκόραρε για την ομάδα της Αθηένου και παρά την πίεση των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο νεοφώτιστες ομάδες συμβιβάστηκαν στο 1-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μάρκοβιτς, Ακσεντίγεβιτς, Λομοτέι, Περατικός, Φιάκας, Λίπσκι, Ντε Ιριόντο (72΄ Κ. Ηλία), Πεχλιβάνης (66΄ Χριστοφή), Ντράζιτς, Μ. Ηλία, Καμπρέρα (66΄ Μπράντονιτς).

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Κυριάκου (46΄ Ράμος), Γιάνσεν, Άντξον, Εντιαγέ, Ναρντίνι (46΄ Σταμούλης), Χριστοδούλου, Μπραμπίγια (79΄ Λιμπόμπε), Ανάνγκ, Ουεσλάτι (28΄ Ζέλου), Ντούρις (61΄ Σανγκαρέ).

ΣΚΟΡΕΡ: Μ. Ηλία / 64΄ Μαμαντού

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51΄ Φιάκας, 90΄+2΄ Μ. Ηλία, 90΄+6΄ Κ. Ηλία / 39΄ Ναρντίνι, 39΄ Μπραμπίγια, 71΄ Σανγκαρέ

ΚΟΚΚΙΝΗ: - / 24΄ Ανάνγκ (απευθείας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

VAR: Μάριος Αντωνίου

4629242514499448 οτελ

4629204560670095 κοκκινη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας