Παπασταύρου... για όλα: «Δεν έχω σχέδια να φύγω από την Ομόνοια - Δεν τελειώσαμε...»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.1.2022
Παπασταύρου... για όλα: «Δεν έχω σχέδια να φύγω από την Ομόνοια - Δεν τελειώσαμε...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» της Ομόνοιας στην Primetel ήταν το βράδυ της Τρίτης (25/1) ο Σταύρος Παπασταύρου.


Ο πρόεδρος του τριφυλλιού μίλησε για την πορεία της ομάδας που είναι κατώτερη των προσδοκιών, το θέμα Χένινγκ Μπεργκ, τις μεταγραφές και γενικότερα όλα όσα αφορούν το τριφύλλι.


Αναλυτικά οι αναφορές του Παπασταύρου:


«Η φιλοσοφία μας σαν ομάδα και προσωπικά είναι ότι δεν έχουμε μυστικά, λέμε πάντα την αλήθεια κι έτσι θα κάνουμε και απόψε».


Για τη λύση της συνεργασίας με τον Λάρκου: «Πρώτα να ευχαριστήσω τον Νεόφυτο για τη συνεισφορά του. Αλλά στην Ομόνοια υπάρχει πάντα η αξιολόγηση όλων όσων δουλεύουν και μέσα από αυτή τη διαδικασία αποφάσισα εγώ να σταματήσουμε τη συνεργασία για τους λόγους που είδα και ξέρω εγώ. Θα το αφήσουμε εκεί, δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τους λόγους εκτός του ότι ήταν δική μου απόφαση».


Αν θα αλλάξει το μοντέλο: «Μέχρι τέλος της σεζόν θα μείνουμε όπως είμαστε. Μόλις τελειώσει θα συζητήσουμε με το τεχνικό επιτελείο, το μάνατζμεντ και θα αποφασίσουμε ποιο είναι το πιο καλό σύστημα για να συνεχίσουμε. Ακόμη δεν βγήκε απόφαση».


Αν θα υπάρξει αντίδραση για τη διαιτησία: «Είναι λυπηρό σχεδόν κάθε βδομάδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε. Και κάποτε βλέπουμε και φανερά λάθη και από το VAR. Φυσικά κανένας δεν θέλει να ασχολούμαστε με τις διαιτησίες κι ελπίζουμε η ΚΟΠ να πάρει τις αποφάσεις, να κάνει τις ενέργειες που πρέπει για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Είναι καιρός, υπάρχει το VAR, είναι θέμα να χρησιμοποιηθεί σωστά από όλους και να παίζονται όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο».


Για το ότι επικρατεί η άποψη ότι εξοικονόμησε λεφτά: «Είπαμε ότι το μπάτζετ είναι πιο ψηλό από πέρσι. Εάν κατανοώ τα λάθη που έγιναν... σίγουρα κάθε χρόνο κάποιες αποφάσεις, κάποιοι παίκτες δεν θα βγουν ή κάποιοι που δεν υπολογίζαμε να είναι ενδεκαδάτοι να βοηθούν παραπάνω. Δεν ήταν σκοπός μας να γλιτώσουμε λεφτά και τα νούμερα το δείχνουν. Γιατί νομίζει ο φίλος ότι εξοικονόμησα λεφτά, δεν ξέρω».


Για το ότι με τρεις μεταγραφές ποιοτικές η Ομόνοια μπορούσε να ανέβει επίπεδο: «Δεν θέλω να υποτιμώ τους παίκτες που έχουμε ούτε να κοιτάζω πίσω. Όταν ξεκίνησε η σεζόν νιώθαμε ότι έχουμε 22 παίκτες που μπορούν να παίξουν στην Ομόνοια και σε οποιαδήποτε ομάδα. Σίγουρα η θέση μας στη βαθμολογία δεν μας ικανοποιεί, συμφωνώ ότι κάτι που είχαμε πέρσι και δεν το έχουμε φέτος, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η ποιότητα των παικτών. Όλοι τους μπορούν να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο».


Για το ότι στις 23/8 είπε για τον Λοΐζου πως η Ομόνοια θα πουλήσει παίκτη μόνο αν ικανοποιηθεί κι αν είναι ικανοποιημένοι για Τζιωνή: «Οι διαδικασίες που έχουμε είναι ίδιες για όλους. Δύο όροι που έχουμε, αν ο παίκτης θέλει να πάει στην ομάδα που έκανε την προσφορά κι αν θα ικανοποιηθεί η ομάδα. Αν αυτά τα δύο συμφωνηθούν τότε προχωράμε για την πώληση και του Λοΐζου και οποιουδήποτε άλλου. Για αυτό παραχωρήθηκε ο Τζιωνής και όχι ο Λοΐζος. Όταν έρχεται προσφορά συζητούμε με το τεχνικό τιμ και λέμε την αξία του παίκτη. Αν δεν ικανοποιηθούμε, δεν παίρνουμε ένα νούμερο από τον αέρα και λέμε αυτά θέλουμε. Και για τον Λοΐζο αν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση και θέλει, θα πάει».


Για τον Μπεργκ: «Πέρσι συμφωνήσαμε για επέκταση έναν χρόνο. Τώρα θα περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθόλου συζητήσεις για την επόμενη σεζόν».


Για το αν θα μείνει στην Ομόνοια: «Δεν έχω σχέδια να φύγω από την Ομόνοια. Σήμερα».


Για την υπόθεση με τον Τζον Χριστοδούλου: «Αυτή η ιστορία με τον Χριστοδούλου μας ταρακούνησε, μας έκανε κάποια ζημιά σίγουρα.  Αν θέλει κάποιος να αναλάβει την προεδρία, είναι δύσκολο. Η γνώμη μου είναι τρία είδη ανθρώπων μπορούν να έρθουν στην Ομόνοια. Αυτοί που θέλουν την προεδρία αλλά δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια, αυτοί που έχουν την ευχέρεια αλλά δεν θέλουν, κι αυτοί που λένε ότι θέλουν για τα πέντε λεπτά της φήμης, να δουν τα ονόματά τους στις εφημερίδες, και μετά φεύγουν. Καλώς ή κακώς... θα παραμείνω εγώ στην Ομόνοια».


Αν συνεχίζει να είναι ενεργός: «Πέρσι επειδή η ομάδα πήγαινε καλά οι απαιτήσεις μου όταν με χρειαζόταν η ομάδα είναι πιο λίγες. Φέτος επειδή δεν πάμε τόσο καλά αυξήθηκαν οι απαιτήσεις χρόνου και τώρα βάζω παραπάνω χρόνο από πέρσι. Αυτό συνεχίζει. Ό,τι και να γίνει, καλά ή κακά, ο χρόνος που αφιερώνω είναι αυτός που χρειάζεται».


Για το αν θα γίνουν μεταγραφές στην Ομόνοια: «Ό,τι κάνουμε έχουμε διαδικασίες και τις ακολουθούμε όλοι. Για τις μεταγραφές όπως είπαμε πρέπει να συμφωνήσουν οι ειδικοί, το τεχνικό επιτελείο κι όταν συμφωνήσουν όλοι θα φέρουμε ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν μπορώ να κάνω σκάουτινγκ, δεν ξέρω και δεν θέλω. Δεν μπορώ να φέρω παίκτες στον προπονητή και να του πω βαλ' τον να παίξει. Τους είπαμε ότι θέλουμε αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια υπέρβαση αλλά δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης των 10.000 θα πάρει 30.000, αυτό δεν είναι υπέρβαση, είναι πετάμε λεφτά άδικα. Αν κάποιος έχει αξία 30.000 ή 40.000 έχουν την έγκριση να το κάνουν. Ο λόγος που από ότι ακουώ δεν βρήκαμε ακόμα είναι ότι ο Γενάρης είναι δύσκολος για μεταγραφές, οι επιλογές είναι πολύ λίγες και ειδικά όταν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτό που θες. Και όταν πιστεύουμε ότι το επίπεδο πυο έχουμε, η ποιότητα, είναι ψηλά, γίνεται πιο δύσκολο. Ξέρω ότι καθημερινά μιλάμε με πολλούς, θέλουμε έτοιμους που θα παίξουν αμέσως αλλά δεν θα φέρουμε παίκτες απλά για να φέρουμε. Yπάρχουν κάποιες θέσεις που το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να ενισχυθούμε και για αυτές τις θέσεις έχουν το οκ για την υπέρβαση, να κοιτάζουν παίκτες που είναι πιο ακριβοί από αυτούς που έχουμε».


Για το αν στα ονόματα που εξετάστηκαν είναι και του Ακιντόλα: «Μόνο στα social media παίζει ο Ακιντόλα».


Αν ζήτησε παίκτη ο προπονητής και είπε η διοίκηση όχι: «Όχι».


Για το θέμα με τις μετοχές στον κόσμο: «Είναι κάτι που συζητήσαμε. Ο λόγος που νομίζω είναι λάθος να δώσουμε μετοχές είναι γιατί σήμερα μπορεί να θέλει ο κόσμος να αγοράσει αλλά αύριο, του χρόνου, μπορεί να μην θέλει, να αλλάξει η οικονομική του κατάσταση. Ο κόσμος μπορεί να συμμετέχει στην ομάδα, κάθε βδομάδα έχουμε παιχνίδι, να έρχεται, να εκδηλώνεται, αυτό κάνουν οι φιλάθλοι παγκόσμια. Όταν ήρθα στην Ομόνοια δεν ήθελα να ρισκάρω με λεφτά του κόσμου. Αν πριν 4 χρόνια δεχόμουν να αγοράσει ο κόσμος καταλαβαίνετε τι θα γινόταν σήμερα. Αν του ζητούσαμε να βάλει κι άλλα λεφτά, πού θα ήμασταν σήμερα. Σήμερα η ομάδα δεν πάει καλά, ο κόσμος είναι θυμωμένος, θέλει αλλαγές, δικαιολογημένα, αλλά αν υπήρχαν και λεφτά του κόσμου και να νιώθει ότι τα έδωσαν άδικα, θα ήταν παραπάνω τα προβλήματα».


Διευκρίνιση του ίδιου χωρίς ερώτηση: «Όταν είπα ότι έβαλα 18 εκατομμύρια και ρώτησαν πόσα πήρα, νόμιζα ότι ήταν εύκολο να καταλάβει ο κόσμος. Είναι το έλλειμμα τα 18. Δεν είναι ότι έβαλα 18 και πήρα τα λεφτά από την Ευρώπη. Μεγάλο ποσοστό από τα 18 πήγαν ή στο σωματείο, ή σε φορολογίες, ή σε προεισπραχθέντα, περίπου οκτώ εκατομμύρια. Ναι, είμαι από κάτω 18 εκατομμύρια. Αυτό χρειάζεται για να κάνει πρωταθλητισμό η Ομόνοια».


Για τις σχέσεις με το σωματείο: «Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, δεν έχουμε προβλήματα, υπάρχει σεβασμός αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη συμφωνία. Πρέπει να το δούμε μαζί, εκτός από τις μετοχές υπάροχυν κάποιες άλλες αλλαγές και πρέπει να το δούμε μαζί».


Για το «Ηλίας Πούλλος»: «Με το Ηλίας Πούλλος προχωρούμε, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Χρειαζόταν μια εγγυητική 30.000 στον δήμο για να προχωρήσει για τις άδειες και περιμένουμε. Ό,τι μας ζητούν, όποτε μας το ζητήσουν, το προχωρούμε. Περιμένουμε».


Γιατί έφυγε ο Παπαδάκης: «Όπως είπα με τον Νεόφυτο δεν θέλω να λέω τους λόγους όταν φεύγει κάποιος. Ήταν μία συλλογική απόφαση ότι θα έφευγε. Πάντα θα υπάρχουν αυτά. Υπάρχει συνεχώς αξιολόγηση όλων και αυτές οι αλλαγές θα γίνονται όποτε χρειάζονται».


Η σκέψη του για την Ομόνοια: «Όπως είναι ο κόσμος απογοητευμένος είμαστε κι εμείς. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά δεν τελειώσαμε. Υπάρχει και το κύπελλο. Είμαστε πίσω αλλά μαθηματικά δεν τελειώσαμε, δεν θέλω να μηδενίσω τη σεζόν πριν την ώρα της. Να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε κάτι καλύτερο από ό,τι υπολογίζουμε σήμερα».


Για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη κι αν τραβήχτηκε πίσω μετά την επίθεση που δέχθηκε: «Σίγουρα η επίθεση στο σπίτι του είναι κάτι πολύ λυπηρό, και για το κυπριακό ποδόσφαιρο και για την πολιτεία. Έγινε σχεδόν κάθε μήνα να υπάρχουν τέτοια γεγονότα και κανένας δεν έκανε τίποτα. Δεν κατάφεραν να βρουν κανέναν μετά από τόσες επιθέσεις. Είναι πολύ παράξενο για μένα που ζω σε άλλη χώρα, δεν μπορούν να τιμωρήσουν έναν από τόσους. Ο Δημήτρης βάζει πολύ παραπάνω ώρες τώρα από ότι πριν, όπως είπα και για μένα. Μιλούμε καθημερινά, πολλές φορές την ημέρα. Μου λέει τι γίνεται, ό,τι χρειάζεται να ξέρω. Είναι λυπηρό γιατί πολλοί του κάνουν επιθέσεις, τέσσερα χρόνια βάζει αμέτρητες ώρες για την Ομόνοια και πολλοί τον κατηγορούν για βλακείες. Είναι κάποιοι ανθρώποι... δεν θα τους αλλάξουμε εμείς, αυτά ξέρουν αυτά κάνουν».


Αν νιώθει θιγμένος από κάποια ακραία κριτική: «Ναι και όχι. Πιστεύω και ελπίζω ότι αυτή η ακραία κριτική είναι από 30, 40, μπορεί 100, που λένε ότι είναι Ομονοιάτες. Αν δουν τι πετύχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, πόσα λεφτά βάλαμε για να πετύχουμε τους στόχους, κι επειδή είμαστε τέταρτοι στη βαθμολογία μηδενίζουν τα πάντα, γιατί να είμαι πικραμένος; Δεν τους αξίζει η πίκρα μου. Ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με αυτούς τους ανθρώπους. Συνήθως αυτοί οι 50 κάθονται στον καναπέ όταν παίζοντα τα παιχνίδια κι έχουν την ώρα να μας κριτικάρουν εμάς που δουλεύουμε αμέτρητες ώρες. Δεν θα σταματήσω με το τι λέει ο καθένας. Ξέρω τι κάνω, ξέρω τι έκανα κι αυτό είναι ικανοποιητικό για μένα, δεν χρειάζομαι την έγκριση τους».


Για τις καταγγελίες που είχε κάνει: «Ό,τι μπορούσα να κάνω... έκανα την κατάθεση, από ότι άκουσα θα κατατεθεί το πόρισμα στην επιτροπή. Είναι ευθύνη του κράτους να κάνει ό,τι πρέπει, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από αυτό που έκανα».


Για τις καταγγελίες της Δόξας για χειραγώγηση του αγώνα: «Για μας ήταν φανερό ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν πανηγύρια και δυστυχώς η επιτροπή δέχτηκε να το κοιτάξει. Εμείς δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ούτε μας ανησύχησε, ούτε νιώθαμε ότι θα έβρισκαν τίποτα γιατί δεν υπάρχε τίποτα να βρουν, όχι μόνο σε εκείνο το παιχνίδι αλλά σε όλα. Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να επηρεάσουμε οποιονδήποτε. Η επιτροπή το πήρε ένα βήμα παρακάτω που κατά τη γνώμη μου ήταν λάθος και είπε ότι υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Πολλές φορές υπήρχε εναντίον της Ομόνοιας κι αν νιώθουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με αλλοιωμένα αποτελέσματα κάπου θα πάμε λάθος και θα χαθεί ο λόγος που υπάρχει η επιτροπή».


Για το αν θα συνεχίσει να επενδύει στην ακαδημία: «Ναι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και θα προσπαθήοσυμε να κάνουμε ακόμη παραπάνω από όσα κάνουμε. Με τον Μαρίνο είναι από ότι ξέρω η πιο ψηλή μεταγραφή που έκανε η Ομόνοια. Θέλουμε να έχουμε πολλούς παραπάνω Μαρίνους. Υπάρχουν μικροί ποδοσφαιριστές που αν θέλουν να παν στο εξωτερικό και υπάρχουν προτάσεις να παν στο καλό. Στρατηγική είναι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε».


Για την άποψη ότι το γηπεδικό θέμα του καλοκαιριού επηρέασε την ομάδα: «Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με το ΓΣΠ και προσπαθούμε να τα λύσουμε τα προβλήματα. Δεν νομίζω να επηρέασε την ομάδα γιατί τους κρατούσαμε ενήμερους σε όλη τη διαδικασία. Πάντα όταν δουλεύουμε μια αλλαγή ότι κι αν είναι προσπαθούμε να έχουμε εναλλακτικό πλάνο. Ο προπονητής και όλοι στην ομάδα ήξεραν ότι είχαμε λύσεις, παραπάνω από μία».


Για ιδιόκτητο γήπεδο: «Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια, κάτι που να δουλεύουμε σήμερα. Εάν βγει απόφαση κι αν υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες θα το ξεκινήσουμε αλλά προς το παρόν η προσοχή μας είναι στο «Ηλίας Πούλλος».


Για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού: «Ένας από τους λόγους που είμαστε στη θέση που είμαστε είναι γιατί νιώθαμε ότι ο προγραμματισμός του καλοκαιριού θα μας βοηθούσε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να έχουμε δύο 11άδες. Όταν τέλειωσε η Ευρώπη νιώθαμε ότι με 22 ενδεκαδάτους παίκτες θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δυστυχώς τα σχέδια που είχαμε δεν έγιναν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν έγιναν αυτά που νομίζαμε».


Για το πού πιστεύει πως θα τερματίσει η Ομόνοια: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι δύσκολο για να πούμε τι υπολογίζουμε. Είχαμε κάποιους στόχους στην αρχή της σεζόν, δεν είμαστε έτοιμοι να τους παρατήσουμε αν και είναι μακρινοί, ελπίζουμε για το καλύτερο».


Γιατί παραμένει από τη στιγμή που έχασε 18 εκατομμύρια: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιχείρηση. Το έμαθα σήμερα, δεν το ήξερα πριν 4 χρόνια. Για να κάνεις πρωταθλητισμό στην Κύπρο δεν πρέπει να περιμένεις πότε θα κάνεις λεφτά. Δεν το βλέπω σαν επιχείρηση αλλά σαν κάτι που αποφάσισα να κάνω κι ευτυχώς έχω την οικονομική ευχέρεια να συνεχίσω να το κάνω. Σίγουρα δεν μου αρέσει να χάνω συνέχεια λεφτά, να βάζω συνέχεια λεφτά, η προσπάθεια είναι να μην χάνω, ο πρώτος χρόνος μας στοίχισε τα περισσότερα λεφτά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».


Για την κατάσταση του Κούσουλου: «Μίλησα χθες μαζί του, ελπίζουμε κι ελπίζει ότι με την αρχή της νέας σεζόν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει. Από ότι μου είπε πάμε καλά».


Τι σημαίνει για αυτόν η Ομόνοια: «Όπως ξέρετε δεν ασχολούμουν με το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Η Ομόνοια... την αγάπησα την Ομόνοια. Και παραπάνω τον κόσμο της Ομόνοιας. Kαι η οικογένεια μου. Νιώθουν την απογοήτευση, τον πόνο. Η Ομόνοια για μένα είναι ο κόσμος της. Να δώσω παράδειγμα, για έναν υγιή Ομονοιάτη. Σήμερα πήγαμε να φάμε με τον Δημήτρη και πριν τελειώσουμε το φαγητό είπε η σερβιτόρα ότι πλήρωσε ένας φανατικός Ομονοιάτης. Την ρωτήσαμε πού είναι να τον ευχαριστήοσυμε και μας είπε ότι 'είπε να σας το πούμε όταν φύγει και μόλις έφυγε'. Αυτός είναι ένας Ομονοιάτης».


Αν θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική στην Κύπρο: «Είμαι τέσσερα χρόνια εδώ. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις λίγο παράξενες για κάποιον που έχει 34 χρόνια που είμαι Αμερική. Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται να φτιαχτούν, κυβερνητικά, θέμα νοοτροπίας, πάρα πολλά. Για το αν ενδιαφέρομαι εγώ, εγώ δεν νομίζω ο Κυπραίος να με θέλει εμένα σαν πρόεδρο γιατί αν ήταν να ενδιαφερθώ για πολιτικά ήταν να χρειαστώ μπουλντόζα και νομίζω δεν θέλει κανένας έτσι πράγματα».


Αν παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της Ομόνοιας: «Ναι, εκτός αν κάποτε έχω τεχνικές δυσκολίες. Αλλά το 99% τα βλέπω».

Δείτε την εκπομπή:


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η υπόσχεση του Φερέρα - «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους»

Η υπόσχεση του Φερέρα - «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους»

Η υπόσχεση του Φερέρα - «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους»

O Μαντσίνι και η Ομόνοια

O Μαντσίνι και η Ομόνοια

O Μαντσίνι και η Ομόνοια

Φουλ των ντέρμπι - Αρχή με ΑΕΚ-Απόλλων

Φουλ των ντέρμπι - Αρχή με ΑΕΚ-Απόλλων

Φουλ των ντέρμπι - Αρχή με ΑΕΚ-Απόλλων

Ομόνοια: «Ζεσταίνουν» τον κόσμο με βίντεο ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: «Ζεσταίνουν» τον κόσμο με βίντεο ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: «Ζεσταίνουν» τον κόσμο με βίντεο ενόψει ΑΠΟΕΛ