Στις λεπτομέρειες, ναι, αλλά...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.9.2021
Στις λεπτομέρειες, ναι, αλλά...

Από την Ομόνοια τονίζουν πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ κρίθηκε στις λεπτομέρεις και ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να 'ταν διαφορετικό κι όντως έτσι είχαν τα πράγματα. Αυτό δεν λέει όμως και πολλά.


Υστέρησαν οι πράσινοι στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα και δεν έκαναν όσα έπρεπε για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για τη νίκη.


Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προβλημάτισε τόσο αμυντικά, δεχόμενη δύο γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά στο 2021 και επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της, όσο και δημιουργικά, καθώς ναι μεν έφτιαξε φάσεις αλλά ελάχιστες από αυτές (με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τζιωνή) ήταν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.


Βεβαίως, η ήττα στη Λάρνακα, παρότι πρέπει να αναλυθεί και να εντοπιστούν οι λόγοι που την έφεραν, δεν είναι... καταστροφή και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο πέραν από τους τρεις βαθμούς που χάθηκαν. Το ζήτημα είναι να μάθει η Ομόνοια από τα λάθη της, να γίνει πιο «σοφή» μέσα από αυτά και να φροντίσει να μην επαναληφθούν στα επόμενα παιχνίδια.


Η σελίδα στο τριφύλλι... γυρίζει άμεσα καθώς ακολουθεί ο πρώτος αγώνας για τους ομίλους του Conference League. Η Ομόνοια θα ταξιδέψει στο Καζακστάν για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (16/9, 19:45) την Καϊράτ με στόχο να μπει με το δεξί στον όμιλο παίρνοντας βαθμολογικό κέρδος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!