Ανακοίνωσε Ισπανό μέσο από την Καμπάλα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.6.2022
Ανακοίνωσε Ισπανό μέσο από την Καμπάλα

Σημαντική ενίσχυση για την Ένωση, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Φερνάν Λόπεθ.


Πρόκειται για 27χρονο Ισπανό μέσο ο οποίος την περσινή σεζόν (όπως και το 2019/20) αγωνιζόταν στην Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν με την οποία μέτρησε 19 εμφανίσεις, ένα γκολ και πέντε ασίστ. Αγωνίστηκε επίσης στην πολωνική Γιαγκελόνια και νωρίτερα σε μικρές ομάδες της πατρίδας του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:


Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Fernan Lopez.


O Fernan κατάγεται από την Ισπανία, είναι 27 ετών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.


Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ισπανική Celta de Vigo.


Tον Αύγουστο του 2019, έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League του Αζερμπαϊτζάν αγωνιζόμενος με την Gabala FK.


Η επόμενη χρονιά τον βρήκε να αγωνίζεται στην Πολωνική Jagiellonia Bialystok για να επιστρέψει ξανά πίσω στην Gabala FK την περσινή περίοδο.


Ευχόμαστε στον Fernan, Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο με την ομάδα μας!

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ