Βαρύ το κλίμα, αγγίζει τους πάντες ο προβληματισμός

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 24.12.2020
Βαρύ το κλίμα, αγγίζει τους πάντες ο προβληματισμός

Εντονότατος προβληματισμός επικρατεί στην Ένωση μετά και από την κακή εμφάνιση που έφερε και τη βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα.


Ένας προβληματισμός που αγγίζει άπαντες στο «Τάσος Μάρκου».


Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ, αφού έχασε άλλο ένα «εξάποντο» παιχνίδι και καθηλώθηκε στον πάτο της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς και μόνο μία νίκη.


Ο προπονητής Κάρλος Φερέρ απολογήθηκε στον κόσμο για την εμφάνιση της Ένωσης και στάθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί Κωνσταντίνος Φάνου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τέτοιες εμφανίσεις, η Ένωση ντροπιάζει την ιστορία της».


Οι εμφανίσεις, αλλά και γενικότερα η φετινή πορεία της Ένωσης, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει απογοήτευση και στον κόσμο της. Γι' αυτό και χθες οι οργανωμένοι της Ένωσης προχώρησαν σε ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσαν πυρά, τόσο κατά του προέδρου Γιώργου Τσόκκου, όσο και της διοίκησής του, στέλνοντάς τους το μήνυμα να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ