Να πλησιάσει πιο κοντά στ΄ όνειρο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 2.3.2023
Να πλησιάσει πιο κοντά στ΄ όνειρο

Στον Ολυμπιακό η προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού είναι σε πρώτο πλάνο αλλά από την στιγμή που οι ελπίδες για είσοδο στα ημιτελικά είναι ολοζώντανες, θα διεκδικήσει με μανία την πρόκριση στην τετράδα του κυπέλλου Coca Cola. Με ασπίδα το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Μακάρειο, οι μαυροπράσινοι πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να κοντραριστούν με την Ανόρθωση (20:00) και έχουν δείξει πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος έφεραν ισοπαλία (1-1) ενώ γενικά στα παιχνίδια με της θεωρητικά «μεγάλες» ομάδες, στέκεται καλά και είναι έτοιμος να το πράξει και πάλι.

Παρόλο που στα ματς με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, πήρε πολύ λιγότερα από όσα δικαιούτο βάσει της εικόνας του, το συγκρότημα του Μάκη Σεργίδη είναι σε καλή κατάσταση και με τις νέες προσθήκες του Ιανουαρίου, έχει βελτιωθεί και στο επιθετικό κομμάτι. Αν παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος στο μεσοαμυντικό κομμάτι, έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην τετράδα του κυπέλλου και να πλησιάσει πιο κοντά στο όνειρο, όπως έπραξε και το 2021.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου