Σύγκρουση με ιδιαιτερότητα

Δημοσιεύθηκε 9.1.2023
Σύγκρουση με ιδιαιτερότητα
Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα συναντώνται στο ΓΣΠ και έχουν τον ίδιο στόχο

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην 18η αγωνιστική απο την τελευταία θέση (εννιά βαθμούς), ενώ η Καρμιώτισσα, μετά την επικύρωση της νίκης με την Ανόρθωση και την ισοπαλία με τον Άρη, απέκτησε διαφορά από τις θέσεις υποβιβασμού (18 βαθμούς).

Η αποψινή τους (19:00) μονομαχία στο ΓΣΠ είναι καθοριστική και για τους δύο. Οι μεν γηπεδούχοι, που αγνοούν τη νίκη από τις 29 Οκτωβρίου, παρά τη βελτίωση με τον Μάκη Σεργίδη, είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Οι δε γηπεδούχοι με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, έχουν ανεβεί αγωνιστικά και με διπλό στη Λευκωσία θα ανασάνουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, θα κρατήσουν αναμμένη τη φλόγα της εξάδας, αν και είναι δύσκολο να προλάβουν.

Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με τη μάχη των προπονητών, αφού οι Αυγουστή και Σεργίδης ήταν συνεργάτες στον ΑΠΟΕΛ στην αρχή τη σεζόν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου