Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για Άρη

Δημοσιεύθηκε 2.9.2022
Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για Άρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου. Η ομάδα του Τακτακαλά αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Ο Άρης έχει αξιόλογο υλικό και οι μεταγραφές έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν τον κόσμο του. Εμείς θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και έχει την ευκαιρία ο προπονητής μας, Γιάννης Πετράκης να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Χέντρικς και ο Γκεριέ, όπως και ο Έσελινκ που είναι πανέτοιμοι. Παράλληλα είχαμε τις μεταγραφές της τελευταίας εβδομάδας, όπως ο Ψύχας, ο Αντωνίου, ο Χατζημιτσής και ο Ζευκής. Είναι παιδιά που θα είναι στην αποστολή. Μάρκοβιτς και Χαραλάμπους είναι στο κατάλογο των τραυματιών».

Αν είναι έτοιμοι οι Γκεριέ και Χέντρικς: «Ο Γκεριέ προπονείται μαζί μας εδώ και ένα μήνα. Είναι έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί. Ο Χέντρικς είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του πριν έρθει στην Κύπρο, οπότε είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου