Σεραφείμ: «Ο Κίκο είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.6.2020
Σεραφείμ: «Ο Κίκο είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την περίπτωση Κίκο και τον ενδιαφέρον την Ομόνοιας, αλλά και γενικά για την ομάδα.


Ο Κώστας Σεραφείμ σημείωσε ότι ο είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους και ότι σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα έκλεισε τον κ. Πετράκη για τον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και αυτό δυσκολεύει το θέμα μεταγραφών. Έχουν προταθεί αρκετά ονόματα και αξιολογούνται αρκετοί ποδοσφαριστές. Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε το θέμα προπονητή. Ο κ. Γιάννης Πετράκης έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες και είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να συνεργαστούμε για ένα χρόνο κι αν όλα πάνε καλά να συνεχίσουμε…».

Με τον προγραμματισμό; «Μιλάμε καθημερινά με τον προπονητή, την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές σε εργομετρικά και στις 29 αρχίζει η προετοιμασία. Το βασικό στάδιο θα γίνει μέσα Ιουλίου στην Κακοπετριά.

Η διοίκηση ασχολήθηκε αρχικά με τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που έληξαν τα συμβόλαια τους και απομένουν δύο περιπτώσεις για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα…».

Με τον Βινίσιους; «Του έχουμε καταθέσει πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του».

Με τον Κίκο; «Ο Κίκο είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Εγινε μια συζητηση του κ. Τορναρίτη με παραγοντες της Ομονοιας και περιμενουμε μια απαντηση».

Στόχοι για την νέα χρονιά με τα δεδομένα που προέκυψαν; «Με το μπάτζετ που έχουμε θα επιδιώξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και σε κάθε ματς να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα περίεργο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα, με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά.

Στην πρώτη εξάδα οι διαφορές είναι πολύ μικρές και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με υγεία στα οικονομικά, έχει ξεχρεώσει με παλαιότερες υποχρεώσεις, φόρους και είμαστε μια χαρά. Αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι