Δυο Κύπριοι το «μοίρασαν» στο ΓΣΠ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.5.2022
Δυο Κύπριοι το «μοίρασαν» στο ΓΣΠ

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό που διεξήχθη στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.


Το σκορ άνοιξε για τους Αχνιώτες ο Μάριος Ηλία στο 42ο λεπτό, ενώ οι μαυροπράσινοι ισοφάρισαν στο 77' με τον νεαρό Μιχάλη Χριστοδούλου ο οποίος άνοιξε λογαριασμό. Δοκάρι στο 81' με τον Ντόλεζαλ είχαν οι φιλοξενούμενοι.


Με την πρώτη του ισοπαλία μετά από τέσσερα σερί τρίποντα, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 39 βαθμούς και τερματίζει οριστικά στην ένατη θέση, ενώ ο 11ος Εθνικός, που παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο διαδοχικό αγώνα πρωταθλήματος, πήγε στους 23.


Την ερχόμενη Παρασκευή (20/5, 19:00) ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται τυπικά από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και τον Εθνικό να υποδέχεται την ΑΕΛ, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από τον τελικό κυπέλλου της 25ης Μαΐου με την Ομόνοια.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόβατς, Κυριάκου, Φώτη (46' Σαμπίνια) , Μποβέδα, Ανδρονίκου (46' Νάνι), Χαραλάμπους (60' Τιάγκο), Χριστοδούλου, Σάββα (46' Σάλι), Ντιαγνιέ, Ευτυχίδης (60' Πεχλιβάνης), Κονφέ.


ΕΘΝΙΚΟΣ: Χριστοδούλου, Κυπριανού (83' Γκόρουπετς), Άδωνη, Ταράσοβς (59' Περατικός), Ιωάννου, Βοϊτκόφσκι (59' Ελουντού), Άμπραχαμ (69' Μάζουρεκ), Κ. Ηλία, Ντόλεζαλ, Μ. Ηλία (68' Κουμής), Ντούρις


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22' Κονφέ, 63' Κυριάκου, 87' Νάνι / 27' Μ. Ηλία, 48' Κ. Ηλία


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σολωμού Δημήτρης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος
Κωνσταντίνος Κούλας - Ανδρέας Ροκόπος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου