Τα «μαθήματα» του Αλκαράθ και το ψάξιμο για το Νο9

ΧΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 5.1.2022
Τα «μαθήματα» του Αλκαράθ και το ψάξιμο για το Νο9

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τις προληπτικές αναβολές αυτών. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται πλέον ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος συνεχίζει να μπολιάζεται με πληροφορίες από τους συνεργάτες του για την κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα.


Ο διαγνωστικός έλεγχος μέχρι τώρα κατέδειξε πέντε κρούσματα, εκ των οποίων τα τρία αφορούν παίκτες του καταλόγου Α. Ένα θετικό τεστ βρέθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ένα στον κατάλογο Β των μαυροπρασίνων.


Το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω των συσσωρευμένων κρουσμάτων στην ομάδα της Λάρνακας και στον «Προμάχωνα» τρέχουν παράλληλα και τον προγραμματισμό.


Ο Μάντζης φόρεσε τα γαλάζια του Ιωνικού και στον Ολυμπιακό ψάχνουν τον ποδοσφαιριστή που θα του εμπιστευτούν το Νο9 στην πλάτη. Το πλούσιο βιογραφικό του Αλκαράθ, με τις παρουσίες του σε Πριμέρα και Σεγούντα, θα συντείνει στην εξεύρεσή του ευκολότερα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου