Mε πίστη για κέρδος!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να πάρει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Ομόνοια

Με πίστη ότι μπορεί, όχι απλά να κοντράρει την Ομόνοια, αλλά και να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος, πάει απόψε (19:00) ο Ολυμπιακός στο ματς με τη συμπολίτισσα, ως τυπικά φιλοξενούμενος.

Οι μαυροπράσινοι κυνηγούν το πρώτο τους τρίποντο στη φετινή σεζόν, καθώς μέχρις στιγμής μετρούν τέσσερις ισοπαλίες (Νέα Σαλαμίνα, Πάφος FC, Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου) και μία ήττα από τον Άρη, η οποία ήλθε στις καθυστερήσεις στην προηγούμενη αγωνιστική.

Μαζεύοντας ότι καλύτερο μπορεί από το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα της Λευκωσίας θα πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη δυάδα των αγώνων που ακολουθούν με ανταγωνίστριες για την αποφυγή της διαβάθμισης, καθώς θα παίξουν με Krasava E.N.Y. (24/10) και Καρμιώτισσα (30/10).

Εκτός πλάνου του Γιώργου Κωστή είναι γι’ ακόμη μία αναμέτρηση ο Σάπινεν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.