«Έδεσαν» τον Έντουαρντς με πενταετές max συμβόλαιο οι Τίμπεργουλβς!

Δημοσιεύθηκε 3.7.2023
«Έδεσαν» τον Έντουαρντς με πενταετές max συμβόλαιο οι Τίμπεργουλβς!
Στην αναμενόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Άντονι Έντουαρντς προχώρησαν οι Τίμπεργουλβς, «δένοντας» τον με 5ετές max συμβόλαιο αξίας 260 εκατ. δολαρίων!

Συμφώνησαν με τον Άντονι Έντουαρντς για max συμβόλαιο οι Τίμπεργουλβς!

Σε μια κίνηση που ήταν αναμενόμενη, η ομάδα της Μινεσότα «έδεσε» τον παίκτει που αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, προσφέροντάς του συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και με τις μέγιστες δυνατές οικονομικές απολαβές, ύψους 260 εκατ. δολαρίων!

Ο Έντουαρντς επιλέχθηκε από τους «λύκους» στο νούμερο 1 του Draft το 2020 και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, έχοντας 24.6 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ