Έμεινε στους Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ-Συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια

Δημοσιεύθηκε 1.7.2023
Έμεινε στους Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ-Συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια
Ο Κάιρι Ίρβινγκ συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τους Μάβερικς.

Τι κι αν δεν μπόρεσε να βρει την κατάλληλη αγωνιστική χημεία με τον Λούκα Ντόντσιτς και η σεζόν των Μάβερικς ήταν αποτυχημένη μένοντας εκτός playoffs; Ο Κάιρι Ίρβινγκ θα παραμείνει κάτοικος Ντάλας!

Ίσως η πιο σημαντική είδηση των πρώτων ωρών του ανοίγματος της free agency ήταν ότι ο 31χρονος άσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά 126 εκατ. δολάρια. Ο Ίρβινγκ θα έχει οψιόν για τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας.

Σε μόλις 20 εμφανίσεις με τους Μάβερικς ο πρωταθλητής του 2016 με τους Καβαλίερς είχε 27 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 38,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, είχε εξ αρχής εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τον Ίρβινγκ, τον οποίο φήμες τις προηγούμενες μέρες έστελναν στους Λέικερς ή τους Σανς. Τελικά όμως δεν το κουνά από το Ντάλας, το οποίο περιμένει την ερχόμενη σεζόν η συνεργασία με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι πιο αποδοτική.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ