Κερ: «Ιδανική μια regular season με 65 ματς για να μην έχουμε απουσίες»

Δημοσιεύθηκε 6.11.2022
Κερ: «Ιδανική μια regular season με 65 ματς για να μην έχουμε απουσίες»
Ο Στιβ Κερ προτείνει μείωση στη διάρκεια της regular season, αλλά… δεν το βλέπει.

Η πολύ μεγάλη σε διάρκεια κανονική περίοδος (82 παιχνίδια) στο ΝΒΑ αναγκάζει τις ομάδες σε διαχείριση στο ρόστερ τους και στερεί στους θεατές που πληρώνουν ακριβά εισιτήρια να παρακολουθούν τις ομάδες σε πλήρη σύνθεση. Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, προτείνει μείωση των αγώνων, αλλά δεν το βλέπει ιδιαίτερα πιθανό.

«Αρκετός κόσμος δίνει καλά λεφτά για να παρακολουθήσει μια ομάδα και τελικά κάποιος σημαντικός παίκτης λείπει. Έχω ακούσει πολλούς φιλάθλους να βρίσκονται σε τέτοια θέση τα τελευταία χρόνια. Όμως στο τέλος της ημέρας, η υγεία των παικτών είναι απαραίτητη για να πετύχει η ομάδα μας και από αυτή εξαρτάται και η ικανοποίηση των φιλάθλων μας. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε να βλέπουμε ομάδες να ξεκουράζουν τους παίκτες τους είναι να αλαφρύνουμε το πρόγραμμα. Το ιδανικό θα ήταν μια κανονική περίοδος με 65 αγώνες για να παίζουν όλοι σε κάθε αγώνα. Άντε με 70 αγώνες… Αλλά δεν το πολυβλέπω να περνάει κάτι τέτοιο», τόνισε.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ