Ο Γουέστμπρουκ πήγε να εξηγήσει το… ανεξήγητο

Δημοσιεύθηκε 24.10.2022
Ο Γουέστμπρουκ πήγε να εξηγήσει το… ανεξήγητο
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ προσπάθησε αλλά δεν… έπεισε με την εξήγηση που έδωσε για την ανόητη επιλογή του στο φινάλε του αγώνα των Λέικερς με τους Μπλέιζερς.

Μια ακατανόητη ενέργεια του Ράσελ Γουέστμπρουκ αποδείχτηκε καταδικαστική για τους Λέικερς στον αγώνα με τους Μπλέιζερς (104-106). Με την ομάδα του μπροστά με 102-101 και την κατοχή, ο γκαρντ της ομάδας του LA επιχείρησε ένα σουτ μέσης απόστασης στα 28’’ πριν το τέλος, ενώ η ομάδα του είχε άλλα 16’’ στη διάθεσή της.

«Προσπάθησα να πάμε εμείς για δύο επιθέσεις έναντι μίας των αντιπάλων», είπε μετά το τέλος ο «Ρας» προσπαθώντας να εξηγήσει τα… ανεξήγητα. Ο ίδιος τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους και μόλις 4/15 σουτ έχοντας πολλές γκάφες για τους «λιμνανθρώπους» που υποχώρησαν στο 0-3.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ