Προπονείται στην Ελβετία ο Μπάτλερ

Δημοσιεύθηκε 31.8.2022
Προπονείται στην Ελβετία ο Μπάτλερ
Ο Τζίμι Μπάτλερ βρίσκεται ήδη σε ρυθμός πρωταθλήματος, με ένα κομμάτι της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης χρονιάς να λαμβάνει μέρος στην Ελβετία.

Μία χρονιά τελείωσε και μία νέα αρχίζει, ο στόχος είναι ίδιος: το πρωτάθλημα. Ο Τζίμι Μπάτλερ το γνωρίζει όσο λίγοι και θέτει εκ νέου τις βάσεις για μία νέα δυναμική πορεία την ερχόμενη σεζόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ διαθέτει τη στόφα του αρχηγού και ηγείται ως παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. Το Μαϊάμι αναζητάει την επιστροφή του στους τελικούς του NBA τα τελευταία δύο χρόνια.

Από πλευράς του, ο Μπάτλερ βγάζει ένα μέρος της προετοιμασίας του στην Ελβετία και φαίνεται σε εξαιρετική σωματική και ψυχολογική κατάσταση.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ