Κεραυνός: «Δεν τρελαθήκαμε... αλλά για να μην τρελαθούμε βρείτε τι πάει Χ σε 48 ώρες!»

Δημοσιεύθηκε 11.5.2023
Κεραυνός: «Δεν τρελαθήκαμε... αλλά για να μην τρελαθούμε βρείτε τι πάει Χ σε 48 ώρες!»

Ωραία ανάρτηση από τον Κεραυνό στα social media, την επομένη της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ (85-55) στον δεύτερο τελικό της Basket League με την οποία οι Λαρνακείς έκαναν το 2-0.

Οι Στροβολιώτες αναφέρουν αρχικά πως δεν... τρελάθηκαν με την ήττα καθώς φέτος πέτυχαν σπουδαία πράγματα όμως στη συνέχεια τονίζουν απευθυνόμενοι στην ομάδα «για να μην τρελαθούμε, βρείτε τι πάει Χ, έχετε 48 ώρες»!

Η ανάρτηση του Κεραυνού:

«Δεν τρελαθήκαμε.... αυτή η ομάδα έκανε την Ευρώπη φέτος να παραμιλά, τερμάτισε στην Basket League πρώτη με διαφορά (19-1). 'Επαιξε φανταστικό μπάσκετ και είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοια ομάδα και έτσι σπουδαίους καλαθοσφαιριστές.

Για να μην τρελαθούμε όμως... βρείτε τι πάει Χ..... Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και Καλαθοσφαιριστές... Έχετε 48 ώρες!!!»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025