Το έκανε ξανά ο «χρυσοκέφαλος» Γκασαμά και απόδραση για «Κυρία» στο 87΄!

Δημοσιεύθηκε 10.12.2023
Το έκανε ξανά ο «χρυσοκέφαλος» Γκασαμά και απόδραση για «Κυρία» στο 87΄!

Ότι έκανε απέναντι στον Απόλλωνα στο «Alphamega Stadium», το έπραξε και με τον Εθνικό Άχνας ο Γκασαμά. O Σενεγαλέζος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής μιας ακόμης νίκης για την Ανόρθωση, καθώς με κεφαλιά στο 87΄, έστειλε στα… ουράνια άπαντες στην Ανόρθωση. Ο επιθετικός, γεννημένος στην Ισπανία, ήταν ασφαλώς ο λόγος που η «Κυρία» απέδρασε από το Δασάκι με το διπλό και με αυτή την σπουδαία επιτυχία έφτασε τους 28 βαθμούς, μένοντας σε επαφή με την κορυφή (-4).

Το συγκρότημα του Νταβίντ Γκαγιέγο ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν πιο κοντά στο γκολ και το βρήκε μέσα από μία στημένη φάση, από τις πολλές που είχε κερδίσει στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου στον αγώνα και έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο 29ο λεπτό, όταν σκόραραν με τον Μάριο Ηλία αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού ο Καμπρέρα ήταν σε θέση όταν ξεκίνησε η φάση.

Η Αχνιώτικη ομάδα έμεινε έτσι στην 10η θέση με 13 βαθμούς.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

87΄ - ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Γκασαμά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ σκοράρει και

84΄ - Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση, με τον Γουαρίς από κοντά να μην μπορεί με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

62΄ - Η κεφαλιά του Φερέιρα πάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπογκαντίνοφ.

59΄ - Ο Καστέλ έκανε κεφαλιά από καλή θέση μετά από σέντρα του Κορέιρα αλλά αυτή κτύπησε στον Γκασάμα και έτσι χάθηκε μία πολυ καλή ευκαιρία για την Ανόρθωση.

- Έναρξη του β΄ ημιχρόνου στο Δασάκι

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

- 45΄+1΄ - Πολύ καλή ενέργεια από τον Γουαρίς από αριστερά, σέντραρε συρτά στον Γκασάμα που από πολύ κοντά δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

44΄ - Σουτ με το αριστερό από τον Πεχλιβάνη, η μπάλα βρίσκει σε αμυνόμενο και πάει σε κόρνερ σε μία καλή προϋπόθεση για τον Εθνικό Άχνας.

29΄ - Γκολ για τον Εθνικό, το οποίο όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ. Δυνατό βολέ από τον Καμπρέρα, ο Αρμπολέδα αιφνιδιάστηκε και παρόλο που αρχικά είπε όχι, στη συνέχεια ο Μάριος Ηλία με πλασέ, σκόραρε. Εντούτοις μετά από υπόδειξη του VAR δεν μέτρησε το γκολ αφού ο Αργεντίνος ήταν σε θέση οφσάιντ όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας.

27΄ - Νέα απειλή από την Ανόρθωση με κεφαλιά του Τεχέρα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Καμπρέρα να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή.

22΄ - Μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Καστέλ, οι φιλοξενούμενοι απειλούν την εστία του Εθνικού.

9΄ - Ο Γουαρίς πήγε να κρεμάσει τον Μπογκαντίνοφ αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

- Ξεκίνησε ο αγώνας

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Ιωάννου (68΄Αγγελόπουλος), Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Ντε Ιριόντο (68΄ Λομοτέι), Περατικός, Μπίκερ, Ντράζιτς (72΄ Θ. Νικολάου), Πεχλιβάνης (83΄ Κ. Ηλία), Καμπρέρα, Μ. Ηλία (83΄ Ζε Γκόμες).

ANOΡΘΩΣΗ: Αρμπολέδα, Αντωνίου, Μαρμούκ, Κάργας (46΄ Κορρέα), Κορέια, Τιουνέ (77΄ Μουσόντα), Τεχέρα, Φερέιρα, Γουαρίς (89΄ Χρυσοστόμου), Γκασαμά, Καστέλ.

ΣΚΟΡΕΡ: - / 87΄ Γκασαμά

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33΄ Ιωάννου, 49΄ Ριστέφσκι, 60΄ Ντε Ιριόντο, 74΄ Σπιρόφσκι, 86΄ Περατικός / 35΄Φερέιρα, 41΄ Τιουνέ, 90΄+2΄ Τεχέρα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρκο Πιτσινίνι

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Μάριος Χριστοφόρου

AVAR: Κωμοδρόμος Ηρακλής

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πάνε Ελλάδα και «επιθεωρούν» Κίκης Φιλίππου και Απόστολος Μακρίδης

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Πέρσι πυροβολούσε αλλά... ούτε γάτα ούτε ζημιά

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Υπάρχει ακόμη δρόμος...

Υπάρχει ακόμη δρόμος...

Υπάρχει ακόμη δρόμος...