Επιτροπή πλήρους αμφισβήτησης...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 19.12.2020
Επιτροπή πλήρους αμφισβήτησης...
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, συνάντηση με την ηγεσία όλων των Αθλητικών Ομοσπονδιών στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού είναι στην ουσία μια επιτροπή που δεν μπορεί να παραγάγει έργο μιας και είναι ελλιπέστατη.


Πριν από κάποιες εβδομάδες, παραιτήθηκαν τρία μέλη και δεν έφτανε αυτό, αυτοί που έμειναν είναι πλέον σε ανοικτή κόντρα, με δηλώσεις επί δηλώσεων για το ποιος ευθύνεται για την όλη κατάσταση.

Εγώ δεν εξετάζω ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Προφανώς, για να έχουν φτάσει στα άκρα, υπάρχει παντελής διαφορά φιλοσοφίας. Αυτό που βλέπω είναι πως, πλέον, αριθμός ομάδων και ατόμων δεν μπορούν να την αποδεχθούν.

Η αμφισβήτηση είναι τόσο μεγάλη και δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Πρώτα των σωματείων που κάποια έχουν ταχθεί ανοικτά εναντίον του προέδρου της Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και ακολούθως του φίλαθλου κόσμου.

Η κυβέρνηση που διορίζει αυτή τη στιγμή έχει, κατά τη δική της άποψη, πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί και, μέχρι να συσταθεί νέα επιτροπή, αρκετές υποθέσεις μένουν στο συρτάρι και μεγαλώνει η προκατάληψη.

Πρέπει όμως να δει αμέσως το όλο θέμα, γιατί όσο περνά ο καιρός τόσο γίνονται πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ