Σακκάς: «Είμαστε σίγουροι πως η Δόξα θα παραμείνει»

Δημοσιεύθηκε 8.5.2023
Σακκάς: «Είμαστε σίγουροι πως η Δόξα θα παραμείνει»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς μετά την εντός έδρας ήττα από την Ένωση.

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, η Ένωση ήθελε πάρα πολύ τη νίκη, έπαιξε ένα ποδόσφαιρο που μας δυσκόλεψε με τις μεγάλες μπαλιές και τα μεγάλα αράουτ, δυσκολευτήκαμε, μέσα από αυτό πέτυχαν ένα γκολ, νομίζω η ομάδα μας ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια, βάλαμε την μπάλα κάτω και παίξαμε. Δεν βάλαμε γκολ, η ομάδα που θα το έβαζε θα ήταν δύσκολο ο αντίπαλος να ισοφαρίσει. Σίγουρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, δεν τα βάζουμε κάτω, είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα παραμείνει, βλέπουμε τα παιχνίδια που έρχονται κι είμαστε σίγουροι πως θα μείνουμε στην κατηγορία».

Για το ότι ήταν σίγουρη για παραμονή με μεγάλη διαφορά αλλά τώρα μετρά συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα: «Ο εφησυχασμός καμιά φορά μπορεί να μην τον λες αλλά στο μυαλό σου να υπάρχει, ίσως έπαιξε τον ρόλο του. Θεωρώ όμως ότι αυτή τη βδομάδα δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Προσπάθησαν πολύ. Όπως κερδίσαμε το Παραλίμνι, τον Ολυμπιακό, την Καρμιώτισσα δύο φορές, μπορούσαμε, φάνηκε πως οι διαφορές είναι μικρές, μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι. Για να κάνουμε αυτή τη διαφορά τους κερδίσαμε όλους αυτούς και μπορούμε να κάνουμε τις νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία κι αυτό θα κάνουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ