Ανδρονίκου: «Κάναμε τα εύκολα δύσκολα - Περισσότερη στήριξη στο νέο γήπεδο»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2022
Ανδρονίκου: «Κάναμε τα εύκολα δύσκολα - Περισσότερη στήριξη στο νέο γήπεδο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Νίκος Ανδρονίκου μετά το ντεμπούτο του και τη νίκη με 2-1 επί του Εθνικού χάρη στην οποία η ομάδα της Κατωκοπιάς σφράγισε την παραμονή της.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν σίγουρα η Δόξα. Τελικό σκορ 2-1 αλλά κάναμε τα εύκολα δύσκολα, χάσαμε δύο πέναλτι, ένα ήταν και κτυπήθηκε δύο φορές. Ακυρώθηκε κι ένα γκολ, εγώ λέω σωστά ακυρώθηκε. Αυτά που βλέπω ιδιαίτερα τώρα με το VAR θεωρώ ότι πολύ δύσκολα γίνεται λάθος. Ήταν σημαντική νίκη, τελείωσε η υπόθεση παραμονής, αν δεν νικούσαμε θα είχαμε καρδιοχτύπια στους τελευταίους αγώνες, η ομάδα θα μπει σε προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.


Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη μεγάλη επιτυχία να περάσει στον τελικό και του εύχομαι τα καλύτερα. Μια πολύ καλή ομάδα που στον β' γύρο με τις μεταγραφές που έκανε ήταν πάρα πολύ καλή. Έχουμε άλλους δύο αγώνες, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό και να δούμε κάποια νέα παιδιά που είχαν πιο λίγη συμμετοχή».


Για το αν θα συνεχίσει στη Δόξα τη νέα σεζόν: «Είναι γνωστό, η ομάδα το ανακοίνωσε, το συμβόλαιό μου είναι για έναν χρόνο και θα είμαστε μαζί και τη νέα χρονιά».


Για τη νέα χρονιά και το γήπεδο της Δόξας: «Ήμουν από τους τελευταίους προπονητές που ήμουν στη Δόξα όταν έφευγε από το γήπεδο της. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία που θα παίξει η ομάδα στον δικό της χώρο. Μπορεί να μην έχει πολυ κόσμο αλλά οι κάτοικοι Κατωκοπιάς μένουν στην περιοχή εκεί και θα υπάρχει περισσότερη στήριξη. Η Δόξα είναι μια παραδοσιακή ομάδα σταθερά της πρώτης κατηγορίας με τη συνδρομή του Κώστα Χριστοδούλου ο οποίος έχει την εμπειρία».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ