Ο Μπαστόνι «ντόπαρε» την Ίντερ: «Δύο ματς και γράφουμε ιστορία!»
Δημοσιευτηκε:

Η Ίντερ μπορεί να γράψει ιστορία φέτος στην Ευρώπη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι.
H Ίντερ ήταν το μεγάλο φαβορί του τίτλου στην Ιταλία. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι πήγαιναν από νίκη σε νίκη. Είχαν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα ή γκέλα. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της σεζόν βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση. Οι Μιλανέζοι έμειναν εκτός Κυπέλλου από τη Μίλαν. Αλλά και στο πρωτάθλημα βλέπουν τη Νάπολι από πάνω τους.
Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η ώρα δεν είναι για λόγια. Μα για πράξεις και για νίκες. Οι νίκες της Ίντερ σε αυτή τη φάση μπορούν να περάσουν στην ιστορία και να γράψουν τη δική τους.
Οι «νερατζούρι» απέχουν δύο ματς για να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Κάτι που θέλει σαν τρελός ο Ιταλός αμυντικός και το υπογράμμισε πριν το εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα.
Ίντερ: Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπαστόνι πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα
«Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Η Ίντερ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια σε ποιο επίπεδο βρίσκεται. Η πορεία μας δεν είναι τυχαία. Έχουμε ένα σύνολο με εμπειρία και ποιότητα. Νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε στον τελικό.
Έχουν μείνει δύο ματς (σ.σ. ημιτελικός και τελικός), ώστε να γράψουμε ιστορία με τη φανέλα της Ίντερ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», τα λόγια του.
Η άμυνα της Ίντερ θα περάσει δύσκολα!
Η Ίντερ δεν έχει μόνο ένα καλό σύνολο. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βασίζεται αρκετά στην άμυνά της. Και γενικότερα στην αμυντική της νοοτροπία. Έτσι, λοιπόν, ο στόχος των Ιταλών είναι να μην δεχτούν γκολ από την Μπαρτσελόνα. Ειδικά μέσα στην έδρα τους.
Κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ -και ειδικά ο Λαμίν Γιαμάλ- έδειξαν ότι έχουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να σπάσουν την άμυνα της Ίντερ. Οι Ιταλοί βασίζονται στον Αλεσάντρο Μπαστόνι. Η ομάδα του Μιλάνου πιστεύει ότι ο νεαρός αμυντικός θα βρεθεί σε καλό βραδύ και θα αφοπλίσει τους αντιπάλους του.