Γιουνάιτεντ: Ο Ντιαλό επέστρεψε στις προπονήσεις κόντρα στις προβλέψεις

Δημοσιευτηκε:

Γιουνάιτεντ: Ο Ντιαλό επέστρεψε στις προπονήσεις κόντρα στις προβλέψεις

Ο Αμάντ Ντιαλό προπονήθηκε ενόψει του ημιτελικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση παρά τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να χάνει στη σεζόν. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ντε Λιχτ.

Η επική νίκη-ανατροπή επί της Λιόν έδωσε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League και μαζί μία ευκαιρία να σώσει την καταστροφική σεζόν που διανύει φέτος.

Ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τους Βάσκους το βράδυ της Πέμπτης (1/5, 22:00), ο Ρούμπεν Αμορίμ είδε τον Αμάντ Ντιαλό να επιστρέφει και να δίνει το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της Γιουνάιτεντ. Το γεγονός αποτελεί από μόνο του είδηση, αφού ο 22χρονος -που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Κόκκινους Διάβολους έως το 2030- αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Ντιαλό είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλό του τον περασμένο Φεβρουάριο και οι εκτιμήσεις για την επιστροφή του δεν ήταν καθόλου καθησυχαστικές. Ο Ιβοριανός εξτρέμ, προτού μείνει εκτός δράσης, είχε καταγράψει τη φετινή σεζόν 9 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις και έπαιρνε φανέλα βασικού από τον Αμορίμ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.