


Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μια σειρά αποτυχημένων θητειών στις Ντέρμπι, D.C. United, Μπέρμιγχαμ και Πλίμουθ, δεδομένου ότι σε κάθε περίπτωση απολύθηκε από τη θέση του προπονητή. Και μιλώντας στο podcast του Stick to Football, ο 39χρονος τεχνικός, αποκάλυψε: «Κάθε φορά που απολύομαι, λαμβάνω ένα μήνυμα από τον Αλεξ Φέργκιουσον»!
Από το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ο Ρούνεϊ δυσκολεύεται να καθιερωθεί ως προπονητής. Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στην Ντέρμπι, είχε μια σειρά από ανεπιτυχείς εμπειρίες, κυρίως στο Μπέρμιγχαμ όπου κέρδισε μόνο έναν βαθμό σε πέντε αγώνες πριν απολυθεί μετά από τρεις μήνες. Παράλληλα, η θητεία του στο Πλίμουθ τελείωσε επίσης ανεπιτυχώς με απολογισμό μόλις 19 βαθμούς σε 24 αγώνες και στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, παρά αυτές τις αποτυχίες, εξακολουθεί να δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην προπονητική.
sdna.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.