


Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες αλλά και δώρα.
Ο Ζλάταν του προσέφερε ένα αντίτυπο υπογεγραμμένο, λέγοντας του πως «αυτό είναι μέρος της ιστορίας μου, περιέχει την περιγραφή της ζωής μου και ένα μικρό μήνυμα» και στη συνέχεια φωτογραφίστηκαν χαμογελαστοί.
Σε αντάλλαγμα, ο Πάπας του πρόσφερε μια από τις πολλές επιστολές του και συγκεκριμένα την «Lo sport secondo», η οποία απευθύνεται σε αθλητές υψηλού επιπέδου και παραπέμπει στους αρχικούς προβληματισμούς για τον αθλητισμό και τους αθλητές, όπου συνδέει τη σωματική απόδοση και τη δουλειά του μυαλού.
Βέβαια, σύμφωνα με το «RMC» ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα μπορούσε να μην του προσφέρει και τη φανέλα της Μίλαν με τον αριθμό «11» και την υπογραφή του. Μάλιστα, παραδίδοντας την, του είπε χαρακτηριστικά: «Σου αρέσει η Μίλαν; Κάνω μαγικά με τη φανέλα της στο γήπεδο».
Peace and Love @Pontifex_ln pic.twitter.com/Pm6R3jRM1D
— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) December 14, 2021
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.