Παλικαρίσια στο Europa η Σερίφ, «αντίο» χωρίς νίκη η Σαχτάρ - ΒΙΝΤΕΟ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η Σερίφ δεν άφησε τη Σαχτάρ να πετύχει την πρώτη νίκη στον όμιλο, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Ουκρανία και βρέθηκε... πανηγυρικά στο Europa League!
Η νίκη στο Τιρασπόλ κόντρα στη Σαχτάρ και το επικό διπλό στο Μπερναμπέου της έδωσαν ουσιαστικά και το διαβατήριο να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2022. Η Σερίφ είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Εuropa League και στην Ουκρανία κατάφερε να φύγει αλώβητη, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σαχτάρ. «Αντίο» χωρίς νίκη στον όμιλο για τους γηπεδούχους.
Η Σαχτάρ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, είχε καλές στιγμές με Φερνάντο και Σουντάκοβ, ωστόσο ο Αθανασιάδης όποτε χρειάστηκε είχε σωστές αντιδράσεις. Οι Ουκρανοί πίεσαν αρκετά στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρους και στο 42' άνοιξαν το σκορ με τον Φερνάντο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, οι Μολδαβοί ρίσκαραν μετά το 80' και στις καθυστερήσεις πήραν το βαθμό με σκόρερ τον Νικόλοβ, ο οποίος στο 46' είχε πάρει τη θέση του Κολοβού.