


Η Αγγλία έπεσε πάνω στη Γερμανία στους 16 του Euro και η διασταύρωση αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Daily Mail, το πρωτοσέλιδο της οποίας ήταν ενδεικτικό για τις άσχημες αναμνήσεις που ξυπνούν στα Τρία Λιοντάρια τα Πάντσερ.
Η Daily Mail αποτύπωσε πιστά αυτήν την αίσθηση που επικρατεί μεταξύ αρκετών οπαδών των Τριών Λιονταριών στην πρώτη σελίδα του αθλητικού της ενθέτου. «Ωχ, όχι. Όχι πάλι οι Γερμανοί», αναφέρεται σε αυτό.
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο «Γουέμπλεϊ» την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 19:00 (ANT1, Live Gazzetta). H τελευταία φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με τα Πάντσερ να επικρατούν 4-1.
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 που διεξήχθη στην Αγγλία, η Γερμανία τη νίκησε τα ημιτελικά στο «Γουέμπλεϊ» - όπου διεξάγεται και το ματς της Τρίτης - στη διαδικασία των πέναλτι. Ίδιο σενάριο (πρόκριση στα πέναλτι για τη Δυτική τότε Γερμανία) στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 1990.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.