Καθόλου εύκολη η αντικατάσταση
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, που αποτέλεσε βασική επιλογή στον Άρη τη λήξασα σεζόν, αποχώρησε από το ρόστερ. Ο Ερίκ Μποάκι πήγε στη Νόα Αρμενίας, ενώ πριν κάποιες μέρες είχε μεταγραφεί στη Ρακόφ ο Κάρολ Στρούσκι.
Είναι ένα στοίχημα για τους υπεύθυνους του προγραμματισμού η αντικατάστασή τους αφού μοιραία θα γίνει σύγκριση. Ειδικά ο Πολωνός ήταν ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά στο κέντρο και τη σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος ήταν σημείο αναφοράς.
Ο Άρης έβαλε χρήμα στα ταμεία του αλλά έχασε βασικές μονάδες και είναι κάτι που η τεχνική ηγεσία καλείται να διαχειριστεί ώστε να περάσουν απαρατήρητες οι δύο αυτές αποχωρήσεις.
Στο μεταξύ, σήμερα (17:00) ο Άρης θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πολωνική Γκόρνικ Ζαπορίζια, στο οποίο ο Άρτζομ Ράτζκοφ πιθανόν να κάνει λιγότερες δοκιμές μιας και πλησιάζει η αναμέτρηση με την Πούσκας Ακαντέμια. Θα προφυλαχθούν καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβήματα οι Μουσούντα, Καζού και Μαγιαμπέλα.