Τους έκλεισε την πόρτα κι ανανέωσε με ένα από τα «κλειδιά» της υπέρβασης
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Σημαντικό ντιλ ανακοίνωσε ο Άρης, ο οποίος κράτησε στο ρόστερ του έναν παίκτη για τον οποίον ενδιαφέρθηκαν μεγάλες ομάδες μας.
Η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μόργκαν Μπράουν, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τριετή διάρκεια.
Ο 22χρονος Άγγλος μέσος ήταν από τα «κλειδιά» της ομάδας όχι μόνο στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία αλλά και στην ιστορική πορεία της περασμένης σεζόν καθώς με τον Σπιλέφσκι έγινε βασικός στα πλέι οφ κι είχε τεράστια συνεισφορά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Η ανακοίνωση του Άρη:
Ο ΑΡΗΣ Λεμεσού ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή Μόργκαν Μπράουν για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο 22χρονος Μόργκαν, συμπλήρωσε ήδη 3 χρόνια στην ομάδα μας (αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019) και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης πορείας του Άρη.
Ευχόμαστε στο Μόργκαν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας.