Με Τσόρνιγκερ για τον τίτλο ο Απόλλωνας
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ήταν ούτως ή άλλως απομακρυσμένο και πλέον επιβεβαιώνεται κι από πληροφορίες που διαρρέουν από το Κολόσσι πως είναι... ανύπαρκτο.
Ο προβληματισμός στην ομάδα της Λεμεσού είναι πολύ μεγάλος μετά την εντός έδρας ήττα από την Πάφο και την όγδοη διαδοχική αποτυχία να πάρει τρίποντο και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δυσαρέσκεια, όπως είναι φυσιολογικό, προκύπτει και προς το πρόσωπο του Γερμανού προπονητή, ο οποίος εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει τις λύσεις ώστε να έρθουν οι νίκες που θα «σφραγίσουν» την κατάκτηση του τίτλου. Με αποτέλεσμα, αντιθέτως, ο Απόλλωνας να κινδυνεύει να βρεθεί μόλις στον πόντο από τη δεύτερη θέση, χάνοντας σχεδόν ολόκληρο το προβάδισμα που είχε.
Παρ' όλα αυτά, ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του δεν κάνουν καμία σκέψη για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας σε αυτό το τόσο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Παρά τον προβληματισμό που υπάρχει -και- για τον προπονητή, η διοίκηση των κυανολεύκων είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει, αναγνωρίζοντας το έργο του και το ότι είναι αυτός που έφερε την ομάδα στο σημείο να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, σε μια σεζόν η οποία ξεκίνησε με βαθιές τομές στο ρόστερ, πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αντιδράσεις και τρομερή αμφισβήτηση των δυνατοτήτων της ομάδας. Με λίγα λόγια, κόντρα σε όλα.
Βεβαίως, η διοίκηση δεν κρατά τον Γερμανό κάνοντάς του... χατίρι, αλλά επειδή πιστεύει πως στο σενάριο παραμονής του οι πιθανότητες να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος θα είναι περισσότερες σε σχέση με το αν προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή. Αυτό είναι το κυριότερο κριτήριο και βάσει αυτού, ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει στην τελική ευθεία τον τίτλο με τον Τσόρνιγκερ στο τιμόνι του.