«Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία δεν πρέπει να είναι στο αποδυτήριο»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία δεν πρέπει να είναι στο αποδυτήριο»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος πριν από τον σπουδαίο αγώνα με την Ανόρθωση στο «Α. Παπαδόπουλος» για τα ημιτελικά του κυπέλλου.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Είναι δύο 90λεπτα πολύ μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι είναι μια διέξοδος προς την Ευρώπη κι εξαρτάται από την κάθε ομάδα να το διεκδικήσει, να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τα ημιτελικά του κυπέλλου, δύο παιχνίδια που γράφουν ιστοιρία γιατί σου δίνουν την προϋπόθεση να πας στον τελικό. Είμαστε συνηθισμένοι ως ομάδα σε τέτοια ραντεβού όμως κάθε φορά πρέπει να αιτιολογείς πως είσαι ομάδα για τέτοια παιχνίδια κι αυτό πρέπει να κάνουμε. Να μπούμε στο γήπεδο, να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο κύπελλο όπως η Ανόρθωση και να δείξουμε τα ποιοτικά μας στοιχεία. Ουσιαστικά προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητές μας για τον τελικό».


Για τα 21 κύπελλα κι αν οι επιτυχίες της ομάδας στον θεσμό δίνουν κίνητρο στους παίκτες: «Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ΑΠΟΕΛ κυριαρχεί σε όλους τους θεσμούς. Φέτος απογοητεύσαμε τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας στο πρωτάθλημα, είναι μια ευθύνη που μας βαραίνει και πρέπει να τη σηκώσουμε. Αντιλαμβάνεται ο κάθε παίκτης τη σημασία του αγώνα κι ας μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες που έρχονται στον ΑΠΟΕΛ έρχονται για τους τίτλους. Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο αποδυτήριο. Στο κύπελλο δείξαμε σοβαρότητα και συνέπεια, υπερπηδήσαμε πολύ ψηλά εμπόδια και συνεχίζονται με την Ανόρθωση, ευχόμαστε να είμαστε η ομάδα που θα περάσει στον τελικό. Η ομάδα είναι προσηλωμένη στο να κατακτήσει το κύπελλο, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με ο,τιδήποτε άλλο».