Κρίσιμη βδομάδα, συγκρατημένη αισιοδοξία
ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ήδη μπει στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και ουσιαστικές κινήσεις στον σχεδιασμό του ρόστερ δεν έχουν γίνει.
Με την αγωνία να χτυπά κόκκινο, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ περιμένουν την επιστροφή του Πρόδρομου Πετρίδη από τη Βραζιλία προκειμένου να μάθουν αν οι επαφές με τους υποψήφιους Βραζιλιάνους επενδυτές έφεραν καρπούς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πετρίδης θα επιστρέψει στην Κύπρο μέσα στη βδομάδα, συνεπώς δεν θα τραβήξει κι άλλο η αγωνία. Πάντως, άτομα από τον στενό κύκλο του προέδρου του ΑΠΟΕΛ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι συζητήσεις με τους Βραζιλιάνους θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για να πάρει μία ανάσα η ομάδα.
Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ήδη μπει στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και ουσιαστικές κινήσεις στον σχεδιασμό του ρόστερ δεν έχουν γίνει. Αφού ξεκαθαρίσει λοιπόν οριστικά πώς θα πορευτεί οικονομικά η ομάδα, θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός. Πάντως, ανεξάρτητα με την έκβαση των συζητήσεων με τους επενδυτές, είναι δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.