Πλησιάζει στον Καρώ ο ΑΠΟΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πλησιάζει στον Καρώ ο ΑΠΟΕΛ

Θετικά φαίνεται πως ολοκληρώνεται η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να εντάξει στο δυναμικό του τον Ανδρέα Καρώ.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είπε το «ναι» στη διοίκηση της ομάδας της Λευκωσίας κι αναμένεται πως τη νέα σεζόν θα φοράει τα γαλαζοκίτρινα, νοουμένου βεβαίως ότι θα δώσει τη συγκατάθεσή της και η Μαρίτιμο, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.


Υπενθυμίζουμε ότι ο 24χρονος αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα από τον περασμένο Γενάρη, έχοντας καταγράψει εννέα συμμετοχές, ενώ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023. Προηγουμένως έπαιξε στην ιταλική Σαλερνιτάνα, ενώ στην Κύπρο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα, της Νέας Σαλαμίνας και της Πάφου.


Στους ερυθρόλευκους συνεργάστηκε με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος εκτιμά ιδιαιτέρως τα προσόντα του, θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ και, όπως όλα δείχνουν, θα τον έχει ξανά παίκτη του.


Ο Καρώ κατέγραψε το βράδυ της Παρασκευής (4/6) την όγδοη συμμετοχή του με την εθνική μας ομάδα και μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 78ο λεπτό.