Κάλλιο αργά παρά ποτέ για Παρούτη και Χρυσοστόμου

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για Παρούτη και Χρυσοστόμου

Άργησε η επιστροφή των Ανδρέα Χρυσοστόμου και Δανιήλ Παρούτη σε αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης και αναμένεται πως, έστω και αργά, θα γίνει πραγματικότητα στο κυριακάτικο (17/3, 17:00) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο πρώτος εκτιμάται πως, απόντων των Τεχέρα - Ιωάννου, θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Τιουνέ, ενώ ο δεύτερος θα αντικαταστήσει τον Τσίκο στα «φτερά». Πρόκειται για δύο παίκτες οι οποίοι είχαν να προσφέρουν στην Ανόρθωση όμως δεν τους εμπιστευόταν ιδιαίτερα ο Νταβίντ Γκαγιέγο.

Είναι ενδεικτικό πως ο Παρούτης κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές ως βασικός, τον Οκτώβριο (με ΑΕΖ και Δόξα), ενώ ο Παρούτης τρεις, στο διάστημα Δεκέμβρη - Γενάρη (με Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα, ΑΕΛ).

Σημειώνεται πως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρμούκ, ενώ οι Αρτυματάς - Γκερέρο ενδέχεται να παίξουν ως αλλαγή.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER