Βόλεϊ: Επίσημη αναβολή της 11ης Αγωνιστικής

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.1.2022
Βόλεϊ: Επίσημη αναβολή της 11ης Αγωνιστικής

Αναβάλλεται και επίσημα η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, ΟΠΑΠ Α' Ανδρών.


Η αγωνιστική ήταν ορισμένη για την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο μετά από απόφαση της ΚΟΠΕ θα αναβληθεί ολόκληρη η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών Α Κατηγορίας.

Την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου 2022 αναβλήθηκαν και οι αγώνες Green Air Παφιακός – Αναγέννηση Δερ. και ΑΕ Καραβά – Ομόνοια.

Οι δυο αγώνες όπως και τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσις και Ε.Ν.Π. – Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.

Παράλληλα, αναβλήθηκε εκ νέου ο εξ αναβολής αγώνας της 9ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας που ήταν ορισμένος τη Δευτέρα 10 ιανουαρίου 2022. Ο αγώνας ορίστηκε εκ νέου για τις 24 Ιανουαρίου 2022.

Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ορισμένη την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ