ΑΠΟΕΛ: «Να το αντιμετωπίσουμε ως γιορτή του αθλήματος, με αθλητοπρέπεια»

Δημοσιεύθηκε 27.3.2023
ΑΠΟΕΛ: «Να το αντιμετωπίσουμε ως γιορτή του αθλήματος, με αθλητοπρέπεια»

Μήνυμα στα social media ενόψει του τελικού κυπέλλου της φουτσαλικής του ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη (30/3) δημοσίευσε ο ΑΠΟΕΛ, σημειώνοντας πως όλοι πρέπει να τον αντιμετωπίσουν ως γιορτή του αθλήματος και ευχόμενος να υπάρξει αθλητοπρέπεια.

Το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί ακόμα ένα τρόπαιο στο futsal. Το 5ο κύπελλο στην ιστορία του. Απέναντι του η πρωταθλήτρια ΑΕΛ, σε ένα αγώνα που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως γιορτή του αθλήματος. Ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα τελικό με θέαμα και αθλητοπρέπεια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ