ΑΠΟΕΛ: «Να το αντιμετωπίσουμε ως γιορτή του αθλήματος, με αθλητοπρέπεια»
Δημοσιευτηκε:

Μήνυμα στα social media ενόψει του τελικού κυπέλλου της φουτσαλικής του ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη (30/3) δημοσίευσε ο ΑΠΟΕΛ, σημειώνοντας πως όλοι πρέπει να τον αντιμετωπίσουν ως γιορτή του αθλήματος και ευχόμενος να υπάρξει αθλητοπρέπεια.
Το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ:
«Ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί ακόμα ένα τρόπαιο στο futsal. Το 5ο κύπελλο στην ιστορία του. Απέναντι του η πρωταθλήτρια ΑΕΛ, σε ένα αγώνα που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως γιορτή του αθλήματος. Ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα τελικό με θέαμα και αθλητοπρέπεια».
Ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί ακόμα ένα τρόπαιο στο futsal. Το 5ο κύπελλο στην ιστορία του. Απέναντι του η πρωταθλήτρια ΑΕΛ, σε ένα αγώνα που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως γιορτή του αθλήματος. Ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα τελικό με θέαμα και αθλητοπρέπεια #apoelfc #monoapoel #futsal pic.twitter.com/n9ddOTf0cm
— APOEL FC (@apoelfcofficial) March 27, 2023