«Το ποδόσφαιρο δεν λέει ποτέ ψέματα, παίρνεις αυτό που δείχνεις στο γήπεδο»

Δημοσιεύθηκε 10.9.2022
«Το ποδόσφαιρο δεν λέει ποτέ ψέματα, παίρνεις αυτό που δείχνεις στο γήπεδο»

Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας, Νταβίντ Μπαντία, μετά τη βαριά ήττα με 0-4 από την Πάφο.

Αναλυτικά: «Δύσκολο παιχνίδι, τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε ήταν λίγο άδικα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό και τον έλεγχο η Πάφος όμως έχει ποιότητα. Δεν αποφύγαμε κάποια ατομικά λάθη για αυτό και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Μέτρησαν και ατομικά λάθη στις ήττες που ήρθαν. Είμαστε αισιόδοξοι, θα μπουν και παίχτες που δεν έπαιξαν σήμερα. Το ποδόσφαιρο δεν λέει ποτέ ψέματα, στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δείχνεις στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου».

Αν επηρεάζει το νεαρό της ηλικίας των παικτών: «Παίζει ρόλο ναι, πολλοί παίχτες είναι από διαφορετικές χώρες. Η ομάδα πρέπει να δέσει, πρέπει να υπάρχει χημεία. Θα επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο».

Για τις αλλαγές στο παιχνίδι: «Κρατήσαμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο αυτό ήταν και το πλάνο, η Πάφος μπήκε πιο δυναμικά στο β ημίχρονο, έπρεπε να αφήσω το αρχικό πλάνο και να ψάξω άλλους τρόπους. Η Πάφος έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και για αυτό ήρθε και το τελικό αποτέλεσμα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας