Διπλό με… άνεση για την «Κυρία» που κρατά επαφή

Δημοσιεύθηκε 21.2.2024
Διπλό με… άνεση για την «Κυρία» που κρατά επαφή

Με σοβαρότητα και χωρίς ιδιαίτερη… ανησυχία, η Ανόρθωση απέδρασε από το «Αμμόχωστος» επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΖ σε εξ αναβολής αγώνα για την 22η αγωνιστική, που δεν είχε γίνει τότε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Το σημαντικό αυτό διπλό είχε τη σφραγίδα των Τσίκο (18΄) με ωραίο πλασέ και Καστέλ (42΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Κορέια).

Η «Κυρία» παρόλο που μπαίνει στα πλέι οφ από την 6η θέση (47 βαθμούς), μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση και την ΑΕΚ στους πέντε βαθμούς, στους τρεις είναι η διαφορά από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται η Πάφος ενώ απέχει δύο βαθμούς από την 5η Ομόνοια.

Σε μία αναμέτρηση που το συγκρότημα του Γκαγιέγο ήταν ανώτερο, είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, με την ΑΕΖ να μένει πολύ πίσω σε απόδοση. Η μοναδική αξιοσημειώτη φάση ήταν στο 66΄ με το δοκάρι του Κλε.

Έτσι παρέμεινε στην 12η θέση και τους 16 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τη θέση «σωτηρίας».

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

83΄- Ακυρώνεται γκολ του Γκασαμά μετά από ωραία μπαλιά του Τσίκο. Ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

78΄- Η κεφαλιά του Γκασαμά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Αντωνίου έκανε το σουτ αλλά ο Ρέινολντς σταμάτησε την πορεία της μπάλας λίγο πριν τη γραμμή.

75΄- Πολύ κακό τελείωμα από τον Περέα μετά από ωραία ενέργεια του Τσίκο από τη δεξιά πλευρά.

66΄- Ο Κλε από αριστερά μπήκε στην περιοχή, το πλασέ του με το δεξί ωστόσο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αρμπολέδα.

57΄- Ωραία ενέργεια από τον Καστέλ, η μπάλα χτύπησε σε αμυνόμενο της ΑΕΖ και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μιλοσάβλιεβιτς.

51΄- Ευθύβολο σουτ από τον Κίκο, ο τερματοφύκας της ΑΕΖ ήταν στη σωστή θέση και μάζεψε.

- Ξεκίνησε το β΄ μέρος

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

42΄- ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Καστέλ δεν αστοχή από την άσπρη βούλα και διπλασιάζει τα τέρματα της «Κυρίας».

40΄- Μετά από παρέμβαση του VAR, ο Κωνσταντίνος Φελλάς, αφού το είδε στο on field review υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ευαγόρα Αντωνίου στον Κορέια.

37΄- Εκτέλεση φάουλ από τον Φερέιρα, ο Κάργας από πολύ κοντά με κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

35΄- Το σουτ από τον Κίκο, πέρασε μόλις έξω από το δεξί δοκάρι του Μιλοσάβλιεβιτς.

21΄- Ο Σιφναίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το πλασέ του, ήταν αδύναμο και κατέληξε με ευκολία στα χέρια του Αρμπολέδα.

18΄- ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Κάθετη μπαλιά του Καστέλ στον Τσίκο που έφυγε με ταχύτητα και πλάσαρε σωστά, νικώντας τον Μιλοσάβλιεβιτς για το προβάδισμα της «Κυρίας».

10΄- Πρώτη απειλή από την Ανόρθωση, με το σουτ του Τσίκο να βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της ΑΕΖ που έδιωξε σε κόρνερ.

- Ξεκίνησε ο αγώνας

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Ε. Αντωνίου, Ελευθερίου (63΄ Ρουίθ), Χρίστου (72΄ Χατζηβασίλης), Γιαντάλ (63΄ Κάστρο), Σάντος, Ρέινολντς, Σλόγκαρ (63΄ Κ. Αντωνίου), Ταβάρες, Σιφναίος (72΄ Ντιγκινί).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Κάργας, Κορέα, Κορέια, Τιουνέ, Κίκο (70΄ Περέα), Τεχέρα (86΄ Ιωάννου), Φερέιρα (86΄ Παρούτης), Τσίκο, Καστέλ (70΄ Γκασαμά).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 18΄ Τσίκο, 41΄ πέν. Καστέλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25 ΄ Χρίστου, 72΄ Σάντος, 83΄ Ρουίθ / -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Φελλάς

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

AVAR: Χριστοφόρου Μάριος

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί