Σταθερά πρώτος ο Φραν Σολ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 4.2.2024
Σταθερά πρώτος ο Φραν Σολ

Ο Φραν Σολ με 13 γκολ είναι σταθερά πρώτος στην κούρσα των σκόρερ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, στην πρώτη του χρονιά στα κυπριακά γήπεδα, έχει την πιο συχνή επαφή με τα δίχτυα, παρόλο που δεν σκόραρε σε πολλά ματς. Συγκεκριμένα βρήκε σε εφτά από τα 21 παιχνίδια αλλά έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε μία αναμέτρηση (με Εθνικό Άχνας στο απίστευτο 5-5). Τον ακολουθεί λίγο πιο πίσω ο Ζάιρο της Πάφος FC, o οποίος μάτωσε δέκα φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει συνωστισμός στα οκτώ γκολ όπου βρίσκουμε έξι σκόρερ.

Να σημειώσουμε πως, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος μετά το τέλος της α΄ φάσης, οι σκόρερ θα χωριστούν και θα δοθούν δύο «χρυσά παπούτσια». Ένα για το α΄ γκρουπ και ένα για το β΄ γκρουπ.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ με το πέρας της 22ης αγωνιστικής και ενώ υπολείπεται ένα παιχνίδι.

1. Φραν Σολ (ΑΕΚ) - 13 γκολ

2. Ζάιρο (Πάφος FC) - 10 γκολ

3. Mάριος Ηλία (Εθνικός Άχνας) - 8 γκολ

-. Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια) - 8 γκολ

-. Γουίλι Σεμέδο (Ομόνοια) - 8 γκολ

-. Πέδρο Μάρκες (Απόλλων) - 8 γκολ

-. Μαρκίνιος (ΑΠΟΕΛ) - 8 γκολ

-. Μουαμέρ Τάνκοβιτς (Πάφος FC) - 8 γκολ

4. Ντορεγκαράι (Νεα Σαλαμίνα) - 7 γκολ

-. Σέρχιο Καστέλ (Ανόρθωση) - 7 γκολ

-. Σεκού Γκασαμά (Ανόρθωση) - 7 γκολ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί