Δεν βρέθηκαν... τέσσερις μάγκες για Κλεάνθη, συνεχίζει στην προεδρία της ΚΟΠ ο Κούμας

Δημοσιεύθηκε 3.7.2023
Δεν βρέθηκαν... τέσσερις μάγκες για Κλεάνθη, συνεχίζει στην προεδρία της ΚΟΠ ο Κούμας

Ο Γιώργος Κούμας θα συνεχίσει στην προεδρία της ΚΟΠ και για την επόμενη τετραετία, χωρίς μάλιστα εκλογές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του, αφού δεν βρήκε την απαραίτητη στήριξη για να οδηγήσει τη διαδικασία σε εκλογική αναμέτρηση.

Η προθεσμία για δήλωση υποψηφιότητας λήγει στις 13:00 το μεσημέρι και σύμφωνα με το καταστατικό απαιτείται η στήριξη από τέσσερα τουλάχιστον μέλη.

Από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν οι τέσσερις μάγκες, όπως τους αποκάλεσε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, στην πρόσφατη συνέντευξή του, τότε δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος.

«Έγιναν οι επαφές, μάζεψα πληροφόρηση. Ελπίζω να βρεθούν τέσσερις μάγκες να βγουν μπροστά. Όλοι θέλουν αλλαγή, αλλά είναι εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση, δεν τολμούν να βγουν μπροστά. Δεν τους ζήτησα καν να βγουν μπροστά» είχε πει ο Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί