


Το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος στο 2021 πέτυχε ο Σίτο Ριέρα, ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Ο Ισπανός ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μάιντεβατς (ανατράπηκε από τον Μπουμπακαρί) και παρότι ο Τούμπας απέκρουσε, πήρε το... ριμπάουντ και σκόραρε στη δεύτερη προσπάθεια.
Δείτε το γκολ της ΑΕΛ:
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.